четвер, 07 серпня 2008 18:46

Христина Ліліана зустрічається з Лотаром Маттеусом

  Колишній німецький футболіст Лотар Маттеус із подругою Христиною Ліліаною 3 серпня 2008 року ходили на автоперегони ”Формула-1” у Будапешті (Угорщина)
Колишній німецький футболіст Лотар Маттеус із подругою Христиною Ліліаною 3 серпня 2008 року ходили на автоперегони ”Формула-1” у Будапешті (Угорщина)

20-річна українська модель Христина Ліліана зустрічається з колишнім німецьким футболістом Лотаром Маттеусом, 46 років.

Уже кілька років Ліліана з матір"ю живуть у Мюнхені. Дівчина працює в одному з престижних модельних агентств "Вів"єн Модел Менеджмент". Із екс-футболістом вона познайомилася шість років тому на вечірці. Досі вони приховували свої стосунки. Удвох їх кілька разів бачили у нічних клубах "Пача" та "P1".

— Нещодавно ходили разом у кіно. Вони трималися за руки, — розповідає працівниця модельного агентства.

Торік у листопаді пара таємно приїхала до Києва. Подейкували, що Христина чекає дитину. Адвокат Маттеуса тоді розіслав у європейські видання попередження: хто напише, що Ліліана вагітна, — отримає виклик до суду.

Маттеус часто закохується. Йому приписують десятки романів. Футболіст двічі був одруженим. У 20-річному віці побрався з однокласницею Сільвією. Жінка покинула навчання в університеті, аби бути з ним. За чотири роки Сільвія народила доньку Алісу, ще за два — доньку Віолу. Після народження першої дитини Лотар подарував дружині діамантове кольє, а коли народилася друга — крейсерську яхту "Сільвія". Цей шлюб називали зразковим. Та за кілька років Маттеус познайомився з моделлю Лолітою Мореною. Їхній таємний роман тривав п"ять років, доки папараці не сфотографували пару в одному із заміських готелів. Сільвія забрала доньок і пішла від Лотара. Після розлучення отримала 3 млн марок готівкою, будинок у Мюнхені та віллу в Кітцбюелі вартістю 15 млн. Щомісяця Лотар виплачував аліменти — 20 тис. марок. Яхту "Сільвія" футболіст перейменував на "Лоліту". Улітку 1992-го Морена народила сина Лоріса. Через два роки пара одружилася. Ще за два — розлучилася.

Зараз ви читаєте новину «Христина Ліліана зустрічається з Лотаром Маттеусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі