четвер, 05 липня 2007 19:35

Холодильник виграла Світлана Сергієнко

Автор: фото: Олексій МІХАЛЬОВ
  Світлана Сергієнко із села Устивиця Великобагачанського району на Полтавщині хотіла придбати холодильник на ярмарку. Але їй пощастило виграти його у конкурсі ”Газети по-українськи”
Світлана Сергієнко із села Устивиця Великобагачанського району на Полтавщині хотіла придбати холодильник на ярмарку. Але їй пощастило виграти його у конкурсі ”Газети по-українськи”

33-річна Світлана Сергієнко із села Устивиця Великобагачанського району на Полтавщині виграла двокамерний холодильник "Ардо". Вона стала переможцем конкурсу "Виграй приз-травень" від "Газети по-українськи".

— Мені досі не віриться, — каже Світлана. — Ми газету  передплачуємо півроку. Коли прочитала своє ім"я серед переможців, відразу заходилися з чоловіком Володимиром згадувати, чи є хто в селі з такими самими ініціалами.

Світлана Миколаївна вже чотири роки працює заступником начальника місцевого відділення поштового зв"язку. 38-річний чоловік Володимир — теслею в приватного підприємця. Виховують 14-річного сина Владислава та 13-річну сестру Світлани Ірину. Після смерті матері жінка оформила опікунство над дівчинкою.

Живуть Сергієнки в приватному будинку. Тримають свиней, корову, птицю.

— Маємо середній достаток, — продовжує Світлана Миколаївна. — Владик та Іринка дуже хочуть на канікулах попрацювати, щоб заробити грошей до Сорочинського ярмарку. Але нам із чоловіком не хочеться відпускати їх, малі ще.

Сім"я Сергієнків щороку їздить у Великі Сорочинці на Миргородщині на ярмарок. Хто за чим: діти розважатися, подружжя скупитися. Цього року хотіли придбати саме холодильника.

Зараз ви читаєте новину «Холодильник виграла Світлана Сергієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі