пʼятниця, 18 лютого 2011 08:00

Гурченко прооперували ногу

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Російська актриса Людмила Гурченко
Російська актриса Людмила Гурченко

Російській актрисі 75-річній Людмилі Гурченко зробили складну операцію на стегні в одній із приватних московських клінік.

— Людмила Марківна послизнулась і травмувала ногу, — каже чоловік акторки Сергій Сенін. — Зараз вона у лікарні. Медики діагностували перелом шийки стегнової кістки.

Під час операції протягом 2 год. артистці закріпляли металевими штифтами зламану кістку.

— До операції Людмилу готували ретельно, — додає Сенін. — Дружина одразу дала згоду на хірургічне втручання. Вона була готова на все, аби швидше стати на ноги. Зараз у реанімації. Відходить після наркозу.

Лікарі боялися оперувати Гурченко.

— Перелом шийки стегна вважають одним із найбільш небезпечних для людей похилого віку, — каже один із медпрацівників. — Кістки в людей за 70 зростаються досить погано. Пацієнт міг залишитися прикутий до ліжка до кінця свого життя.

Тиждень тому Людмила Гурченко лежала в лікарні з діагнозом ішемічна хвороба серця та стенокардія. Тоді актриса пролежала під наглядом медиків близько тижня. А коли відчула себе краще, попросилася додому.

Зараз ви читаєте новину «Гурченко прооперували ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі