пʼятниця, 08 жовтня 2010 00:00

Губернатор орендує маєток за ціною трикімнатної квартири

Автор: фото: Віталій ІВАНЧЕНКО
  Будинок на вулиці Університетській, 38 у Черкасах. Його орендує губернатор Сергій Тулуб
Будинок на вулиці Університетській, 38 у Черкасах. Його орендує губернатор Сергій Тулуб
Губернатор Черкащини киянин 57-річний Сергій Тулуб винаймає в обласному центрі будинок. Платить за угодою 2,5 тис. грн щомісяця. Гроші переказує з губернаторської зарплати, яка становить 12-14 тис. грн. Про це Тулуб розповів у серпні інтернет-сайту glavcom.ua.

Будинок розташований у районі Казбет на вул Університетській, 38. На сайті черкаської нерухомості mls.ck.ua цей маєток виставлено на продаж за $1 млн. За словами продавців, він має загальну площу 445 кв. м і мансарду. У ньому є зала на 115 кв. м, кухня-їдальня 35 кв. м, зал із басейном 85 кв. м, сауна, лазня, три спальні, кімната для гостей, три гардеробні, камін, чотири санвузли, вбудовані меблі. 15 соток присадибної ділянки мають підсвітку, систему автополиву, сигналізацію. Є будинок для охорони, гараж, паркінг, автоматичні ворота, камери зовнішнього спостереження.

" Вартість оренди цього будинку " не менше 6 тисяч доларів щомісяця. І це ще мінімальна ціна.  Я б здавав би його починаючи з 10 тисяч доларів, - каже власник черкаського агентства "Зоря нерухомості" 32-річний Руслан Зоря. - Я працюю на цьому ринку 8 років.

Жителі вулиці Університетської розповідають, що будинок звів невідомий "нафтовий магнат".

- Тоді круглі сутки охрана діжурила, - каже чоловік років 60, називається Серьогою. - Не тільки всередині двору, а й на вулиці, прямо по тротуару ходили. Зараз тільки круті машини бачу, як їздять туди-сюди.

До призначення губернатором Тулуб був нардепом від Партії регіонів. Працював у комітеті з питань паливно-енергетичного комплексу. У квітні він оприлюднив декларацію про доходи. Торік заробив 790 тис. грн. Із них зарплата - 243 тис., пенсія - 202 тис. грн. На рахунках у банках має 2,7 млн грн. Власник автомобіля "Черрі Тіґґо". Родина губернатора користується "мерседесом".

За 2,5 тис. грн у Черкасах можна винайняти трикімнатну квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор орендує маєток за ціною трикімнатної квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі