Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 18:00

Групу "Сливки" заарештували в Марокко

  Російське тріо ”Сливки” на концертах кидає у глядачів пачки фальшивих доларів. Марокканська поліція запідозрила співачок у контрабанді валюти
Російське тріо ”Сливки” на концертах кидає у глядачів пачки фальшивих доларів. Марокканська поліція запідозрила співачок у контрабанді валюти

Учасниць російського гурту "Сливки" у вівторок уночі затримали в аеропорту "Касабланка" в Марокко.

26-річна Каріна Кокс, 21-річна Віка Локтєва та 23-річна Євгенія Синецька вилітали до Москви після виступу на корпоративній вечірці. Одразу по закінченні реєстрації їх зняли з рейсу. У речах поліція виявила фальшиві долари.

Співачок доправили до відділку та відібрали документи. "Сливки" намагалися пояснити, що фальшиві купюри — це концертні реквізити. Їх кидають у натовп.

— На купюрах англійською мовою написано "Не для продажу", — пояснює прес-секретарка Олена Шерстобаєва. — Для "Сливок" надрукували цілий ящик таких грошей. Ми кинули гроші в сумку й поїхали з ними в аеропорт.

Співачки раніше мали неприємності через ці гроші. Після концерту в московському клубі один із глядачів побіг із купюрами до найближчого обмінного пункту.

Подейкують, у Марокко в учасниць гурту виявили легкі наркотики.

— Нас тримали за ґратами із проститутками й наркоманками, — розповідає Каріна Кокс. — Потім привели якогось психа. Він бігав по камері й шарпав ґрати.

Генконсул Росії в Касабланці В"ячеслав Новосьолов інцидент уладнав.

— Дівчата провели ніч у в"язниці, — говорить дипломат. — Їх трохи посварили за те, що не задекларували концертні атрибути заздалегідь. У Марокко суворі правила вивозу валюти. Підробки дуже схожі на гроші.

Зараз ви читаєте новину «Групу "Сливки" заарештували в Марокко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути