четвер, 20 серпня 2009 18:45

Говорити із чоловіками про одруження на першому побаченні не можна

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Висилаю фото, на якому я зі своїм сином Ігорем та його донечкою, якій 14 травня минув рік, — пише Марія Андріївна зі Львівщини. — У нашій сім"ї в кожного своє нещастя, негаразди постійно, а найгірше — хворіє маленька Анна-Діана. Від лікування немає результату, а операцію робити ризиковано. Порадьте, чи є якась надія? Хвороба пов"язана із мозком. Син Ігор працьовитий, старається, але йому не везе в житті. У них є хлопчик 4 рочки, він здоровий. У мене теж почалися проблеми з зором. Ще додаю фото доньки Надії. Вона гарна, працьовита, а сімейного щастя немає".

Київський цілитель 44-річний Юрій Козлов каже, що після 40 років майже в кожної людини починаються проблеми із зором:

— Мутніє кришталик ока, тому й падає зір. У медицині це називається катаракта. І нічого дивуватися. Купуйте окуляри. А от операцію на мозку дитині не робіть. По фото важко визначити, що з нею. Але якщо хвороба вроджена, толку не буде. Коли я вчився в інституті, біля наших навчальних корпусів були алейки. Там часто жінка возила дитину у візочку. Голова в маляти була як в 20-річного хлопця, а тулуб — дворічної дитини. Виявляється, у жінки були складні пологи, у дитини на хребті повернувся таз, нерви всі пообрізало. Загалом, хлопець був нормальним. Якось я побачив, що він звернув увагу на дівчат і заплакав. Через якийсь час він помер. А знаєте як? Він покусав собі губи і стік за ніч кров"ю. Думаю, що коли дитина народилася інвалідом, потрібно було залишити її в лікарні. А мама через рік-два очуняла б і народила здорову дитину, ще й онуків мала б. Коли народжується дитина-інвалід — це результат гріха.

Із донькою Марії Андріївни все нормально. Пораджу їй лише: якщо щось не виходить, задумайтеся над своїм життям і самі визначте причину невдач. Нещодавно до мене прийшла дівчина. Каже, що в неї вінок безшлюбності, після двох побачень її хлопці десь зникають. Виявляється, що вона відразу ж тягне їх у РАЦС. Говорити із чоловіками про одруження на першому побаченні не можна. Вони цього бояться — страх.

Він покусав собі губи і стік за ніч кров"ю

"Заміж я вийшла за чоловіка, якого дуже любила, — пише Людмила із міста Кузнецовськ на Рівненщині. — Але всі ці 16 років ми більше промучилися, ніж прожили. Він любить у компанії випити, а я весь час удома з дітьми сиджу. Їх у нас четверо, від 11 до 15 років. Останні роки чоловік майже не виходить із запоїв. Тверезого мені його шкода, а до п"яного піднімається ненависть. Я подала на розлучення. Страшно залишатися самій із дітьми, але терпіти приниження не можу".

— Вина жінки в тому, що не виправила свою помилку ще 16 років тому, коли чоловік тільки почав випивати, — зауважує Юрій Козлов. — Треба було його нагнати. Можливо, він злякався би і поводився по-іншому. Сімейний затишок на 90 відсотків залежить від жінки. Якщо вам, Людмило, краще без чоловіка, то розлучайтеся. Не поставить він хрест на своїх п"янках, не прибіжить до вас, то знайдете собі іншого, кращого. У народі кажуть: "Риба шукає, де глибше, людина — де краще". Керуйтеся цієї приказкою.

Зараз ви читаєте новину «Говорити із чоловіками про одруження на першому побаченні не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі