понеділок, 21 травня 2007 15:28

Гоша Куценко одружується з екс-моделлю

  З Іриною Гоша Куценко познайомився 28 червня 2002 року
З Іриною Гоша Куценко познайомився 28 червня 2002 року

Гоша Куценко щойно повернувся до Москви з гастролей із Алмати та Нєфтєюганська.

Про це "ГПУ" розповів минулої неділі Максим Плюснін, продюсер гурту "Анатомія душі", в якому співає Куценко.

— Гучно святкувати 40-річчя Гоша не буде. Після репетиції влаштуємо маленьку вечірку. Подаруємо йому нашу нову пісню. Увечері Гоша заїде до батьків.

Напередодні 40-річчя Куценко запропонував подрузі Ірині одружитися.

— Я зробив їй пропозицію п"ять років тому, — розповідає артист. — Ірина нарешті погодилася. Одружимося найближчим часом.

З Іриною Гоша познайомився п"ять років тому на кінофестивалі в Москві.

— Це було 28 червня 2002-го, — згадує Куценко. — Йшла картина "Одиночество крови". Ми побачили одне одного. Іра мені сподобалася.

Я вмію показувати стриптиз

Жінка працювала моделлю, нині вчиться на тележурналістку. Гоша вважає, що вона — ідеал. Через ревнощі Ірина кілька разів ішла від коханого.

— Я не чернець, — пояснює Куценко. — Звертаю увагу на всіх вродливих жінок. Для них я роздягаюся в антрепризі "Ледис Найт. Только для женщин". Я вмію показувати стриптиз.

Офіційно Гоша Куценко не був одружений. Від цивільного шлюбу з акторкою Марією Порошиною має 12-річну доньку Поліну. Із Порошиною він навчався в школі-студії МХАТ.

— Ми разом знімалися в картині "Під знаком Скорпіона". Це було в Італії, — згадує він. — Там посварилися. Коли повернулися до Москви, запросив Марію в Парк Горького. Аби довести, що кохаю її, пірнув із катамарана в каламутну воду. Додому прийшов брудний. Щоб очиститися, поголив голову. Відтоді не відрощую волосся.

Гоша часто бачиться з донькою Поліною.

— Ходимо в кіно: я сплю, а вона дивиться фільм. Із товаришем був у розважальному центрі. У друга теж є донька. Діти гасали, а ми писали сценарії.

Зараз ви читаєте новину «Гоша Куценко одружується з екс-моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі