четвер, 14 серпня 2008 18:23

Ґійом Депардьє зламав руку та плече

  Після аварії рівень алкоголю у крові французького актора Ґійома Депардьє перевищував норму у шість разів
Після аварії рівень алкоголю у крові французького актора Ґійома Депардьє перевищував норму у шість разів

Син французького актора 60-річного Жерара Депардьє, актор Гійом Депардьє, 37 років, потрапив у аварію. Він їхав напідпитку однією з вулиць Парижа на моторолері не впорався із керуванням. Чоловік зламав руку та плече, протез на правій нозі та попік лице. Рівень алкоголю у його крові в шість разів перевищував норму.

У лютому Ґійома вже затримувала французька поліція за керування моторолером у нетверезому стані. Тоді його засудили до двох місяців позбавлення волі. Адвокат актора подав апеляцію. Згодом Депардьє затримали знову. Прокурор поновив справу. Чергове засідання суду відбудеться восени, коли Гійом одужає після операцій.

У 23 роки Ґійом потрапив у аварію і травмував ногу. Під час операції лікарі занесли йому інфекцію золотистого стафілокока, який уразив кістку. Після восьми років лікування праву ногу ампутували. Депардьє і досі звинувачує у цьому лікарів, а не аварію. Акторові мають замінити протез.

Депардьє-молодший мав зніматися у новому фільмі в Румунії. Однак через стан його здоров"я зйомки відклали.

Батько Ґійома теж має пристрасть до мотоциклів. Жерар Депардьє кілька разів потрапляв в аварії, проте не травмувався.

Зараз ви читаєте новину «Ґійом Депардьє зламав руку та плече». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі