понеділок, 06 жовтня 2008 16:09

Ганна Філімонова знялася для "Плейбоя"

Автор: фото з сайту TabloiD
  Ганні Філімоновій, директору конкурсу краси ”Міс Україна-Всесвіт”,  сподобалося фото, де вона ”красиво нахиляється над келихами шампанського. Там чудово видно груди”
Ганні Філімоновій, директору конкурсу краси ”Міс Україна-Всесвіт”, сподобалося фото, де вона ”красиво нахиляється над келихами шампанського. Там чудово видно груди”

26-річна Ганна Філімонова, директор національного конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт", знялася в еротичній фотосесії для українського видання журналу "Плейбой".

На фото колишній головний редактор журналу "Папараці" в образі голлівудської зірки, яка йде червоною доріжкою й отримує статуетку "Оскар". Прикраси для зйомок надав ювелірний дім "Заріна". Вартість коштовностей — майже 1,5 млн грн.

— Ідею фотосесії обговорювали давно, — розповідає "ГПУ" Ганна Філімонова. — Якось жартома запитала в редактора "Плейбоя" Влада Фісуна, чому не знімають журналістів. Він перепитав: "А ти готова?". Звісно, що я готова! А коли остаточно пішла з "Папараці", зрозуміла, що маю гарний шанс розпрощатися з журналістикою.

Каже, найскладнішим моментом була попередня зйомка, яку фотографи називають "тюремною":

— За два місяці до фотосесії тебе знімають у закритій кімнаті, без світла, без гриму. Фотографують твою фігуру, потім знімки розглядає колегія, вирішує, чи знімати далі. Для мене це було трохи принизливо. Зате на зйомках не соромилася. Фотограф Олександр Мордерер, який знімав усі обкладинки "Плейбоя", до мене бачив стільки оголених тіл! Три дні ходила голою. Дійшло до того, що якось вийшла в халатику й жартома поцікавилася: "Нічого, що я одягнена?".

— Яка з фотографій улюблена?

— Та, на якій красиво нахиляюся над келихами шампанського. Там чудово видно груди. Багатьом знайомим чоловікам сподобався саме цей знімок, — сміється. — Серйозних стосунків у мене поки що немає. Трохи переживала, що фотосесія негативно позначиться на моїй репутації. Але це ж буде компроматом тільки в разі мого шлюбу, приміром, із президентом. Так сталося з дружиною президента Франції, моделлю Карлою Бруні. Зате залицяльників побільшало.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Філімонова знялася для "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі