четвер, 08 листопада 2007 17:04

Галліна народжуватиме в грудні

  Галліна два з половиною місяці відпочивала з батьками на Кіпрі. Ниряла під водою в ластах і масці
Галліна два з половиною місяці відпочивала з батьками на Кіпрі. Ниряла під водою в ластах і масці

Співачка Галліна, 31рік, живе в центрі Києва на Хрещатику. Двері двокімнатної квартири відчиняє її піар-менеджер Влад. Господиня напівлежить у кріслі. Ноги поклала на пуфик. Біля неї — коробка дорогих цукерок.

Галліна нині на 8-му місяці вагітності.

— Лікарі кажуть, що народжуватиму на початку або в середині грудня, — розповідає співачка. — Я налаштовуюся на день російських виборів — 2 грудня. Бо 3-го — день народження в мого батька, 5-го — в племінника, а 14-го — у брата.

На кого чекаєте?

— Я не загадую, хто народиться, аби швидше, — спирається руками на поручні й підсувається у кріслі. — Дівчинку назву Варварою, Вірою, Софією чи Ульяною. Якщо буде хлопчик — Федором або Марком. Народжуватиму в Києві в клініці "Ісіда". Там уже замовили окрему палату. Я ходила в Печерську лавру, прикладалася до мощів, молила Бога, щоб послав мені дитину. Через місяць після цього завагітніла. У серпні з батьками поїхала до Єрусалима, подякувати Богу. Ходила в Храм Гробу Господнього. Спека 42 градуси, треба йти вгору, та я все витримала. Потім два з половиною місяці відпочивала на Кіпрі — ниряла під водою у ластах і масці.

Улітку на Кіпрі в курортному містечку Лімасол співачці подарували апартаменти площею 150 кв. м.

— Чий подарунок, не скажу. Той чоловік попросив не розповідати. Це для майбутньої дитини. Щоб ми приїжджали влітку. Я побоююся народжувати, — Галліна їсть мандарин. — Читаю книги, дивлюся передачі про пологи. На курси молодих мам не ходжу. Інколи йду в магазини, придивляюся ліжечка, дитячий одяг, та наперед не купую.

На книжковій полиці стоять дві маленькі картини. На одній намальовані рибки, на другій — натюрморт. У кутку — мольберт із фарбами та пензликами. На нього сперта картина — клоун із рінокольоровим бантом.

Якщо буде хлопчик, назву Федором або Марком

— Раніше ніколи не малювала, а тепер з"явилося натхнення, — розповідає господиня. — Подруга, продюсерка Валентина Басовська замовила мені кілька картин. Одну треба малювати хоч місяць. Не знаю, чи матиму час, коли народжу, — поправляє волосся, зібране на потилиці у хвіст. — Діма Клімашенко написав для мене чотири  пісні. Я записала лише одну, про дитину. Вагітна хотіла зняти кліп, але не подужала. Концерти давала до червня. Потім діафрагма почала тиснути мені на живіт.

Чи дотримуєтеся дієти?

— Раніше намагалася їсти лише м"ясо, рибу й овочі. Ходила в спортзали, займалася плаванням. А тепер, — каже мрійливо, — їм усе. Лікарі сварять, що набрала 15 кілограмів. Морозиво їла влітку кілограмами. На Хрещатику є ларьок "Ріжок", постійно туди ходила. Навпроти мого будинку — пекарня, які там булочки й тістечка! А поряд шоколадне кафе — там смачні круасани. Ходжу на Бесарабку, купую фрукти, горіхи. Продавці роблять мені знижку на 50 відсотків.

Хто вам допомагає?

— Подружки дають поради. Влада Литовчено надарувала усіляких масок, скрабів для підтягування шкіри. Щоб після пологів швидко набрала форму.

Розповідає, що планувала переїхати до нової 6-кімнатної квартири. Але не встигла зробити ремонт.

— Довірилася одному чуваку. Він брав гроші, але за п"ять місяців у квартирі навіть штукатурки не було. Наглядати за ремонтом довірила родичці Олені, яка працювала в мене адміністратором. Прораб перед тим робив ремонт у Тіни Кароль. Вони теж розійшлися зі скандалом.

— Прораба звати Олег, — підказує піар-менеджер Влад.

— Бобровецький, — ображено додає Галліна. — Громадянин Білорусії, аферист. Їздить на "Рейндж Ровері" із номером 64 44, — випалює співачка, потім сміється. — Тепер ремонт переробляє моя подруга дизайнерка Ксюша Кузьменко, "Міс Україна-1997". Облаштую дитячу кімнату і за два—три місяці переїду.

Влад каже, що няньку для дитини замовили із Греції.

— Каріна говорить англійською, — розповідає про неї. — 1 грудня няня прилітає в Київ.

Хто батько дитини, Галліна не розповідає. Торік співачка розлучилася з нардепом-"регіоналом" Василем Горбалем. Вони прожили 10 років.

— Хоч тепер ми живемо окремо, але залишаємось рідними людьми, — говорить вона. — Коли щось потрібно, я першому телефоную йому. Дякую Богу, що ми є одне в одного. Щодня з ним зідзвонюємося.

У вітальні на дивані лежить плямисте хутро. Без звуку працює великий плазмовий телевізор. На полицях стоять скляні, металічні й керамічні рибки. Їх співачка назбирала кількасот.

— Починаю колекціонувати ляльок із різних країн, — показує фігурки з Китаю й Таїланду. — Це мені чоловік привіз, — робить довгу паузу, — колишній. Заберу їх на нову квартиру, а рибок — ні. Бо там класичний дизайн.

1976, 19 травня — Галина Бурмаченко народилася в м. Долинське на Кіровоградщині в родині інженера-будівельника та завідувачки торговельної бази
1996 — закінчила Київське училище культури, вчилася на хореографа; рік працювала хореографом дитячого театру в Долинському
1998 — почала співати; зняла кліп на пісню "Сумна зірка"
2002 — закінчила Київський університет культури, факультети міжнародного туризму й менеджменту шоу-бізнесу
2006 — депутат київської облради від "Партії регіонів"
Має три альбоми: "Літаки не літають", "Ми вибираємо самі", "Чайки — про любов". 10 років була у шлюбі з "регіоналом" Василем Горбалем, рік тому розлучилися

Зараз ви читаєте новину «Галліна народжуватиме в грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі