вівторок, 24 липня 2007 16:03

Галкін замовив Пугачовій весільну сукню

  На показі Алла Пугачова із Максимом Галкіним сиділи в першому ряду
На показі Алла Пугачова із Максимом Галкіним сиділи в першому ряду

На останньому показі колекції дизайнера Валентина Юдашкіна в Москві гуморист Максим Галкін, 31 рік, вибрав для 58-річної співачки Алли Пугачової весільну сукню темно-бордового кольору. Коштує вона 10 тис. євро.

На показ Галкіна вмовила прийти Пугачова. Актора не вважають модником. Доки примадонна роздивлялася сукні, Максим натирав серветкою свої лаковані туфлі. Він пожвавився, коли на подіум вийшли моделі у весільних нарядах. Галкін звернув увагу на довгу теракотову сукню і сказав: "Алла, это для тебя". Пугачова спочатку відмахувалася, але потім прийняла подарунок.

Після показу пара поїхала до співачки. Місяць тому Галкін переїхав жити до неї. Він перевіз до квартири з десяток костюмів, взуття та книжки. Алла Борисівна виділила Максимові дві кімнати та окремий санвузол, а також дублікат ключів від помешкання.

Галкін не переносить тютюнового диму. Тому заради проживання з ним під одним дахом Пугачова поступилася звичкою курити в кімнатах. Тепер вона палить лише в кухні.

Максим зберігає в квартирі коханої і свої заощадження. Коли грає в казино і йому не вистачає грошей, Галкін їде до Пугачової, бере готівку й повертається до закладу.

Зараз ви читаєте новину «Галкін замовив Пугачовій весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі