четвер, 17 липня 2008 18:08

Галкін купив Пугачовій обручку за мільйон доларів

Російський пародист 32-річний Максим Галкін готується до весілля зі співачкою Аллою Пугачовою, 59 років. Чоловік купив обручку за мільйон доларів. Перстень із білого золота з діамантом фірми "Картьє" придбав у Юрмалі.

Пугачова сама запропонувала Галкіну одружитися.

— Максиме, я тебе нікому не віддам, — сказала Алла Борисівна на святкуванні його дня народження. — Оженю на собі.

Галкін не заперечує:

— Ми з Аллою вирішили, що рано чи пізно одружимося. Але це наша особиста справа.

Московський дизайнер Валентин Юдашкін уже шиє весільну сукню для Пугачової. У його будинку моди кажуть, що плаття відповідатиме віку нареченої.

Максим переїхав до московської квартири співачки у Філіповському пров. два роки тому. Перевіз костюми, взуття, книжки. Алла Борисівна виділила йому дві кімнати й окремий санвузол, видала ключі від помешкання. Заради Галкіна курить лише на кухні.

— Ми живемо душа в душу, — розповідає Пугачова. — Як довго триватиме ця ідилія — не знаю, навіть не хочу загадувати. Мені добре, комфортно. І йому теж.

У селищі Грязь під Москвою Галкін добудовує дачу. Уже придбав дорогі меблі. Велике ліжко занесли у спальню на третьому поверсі.

Про таємне одруження співачки та пародиста говорили ще два роки тому. Максим тоді спростовував чутки:

— Планую одружитися в найближчі два-три роки. Алла Борисівна каже, що допоможе підібрати наречену, але я хочу зробити це самотужки.

Зараз ви читаєте новину «Галкін купив Пугачовій обручку за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі