четвер, 20 вересня 2007 17:19

Гайтана на Гаваях купила три сукні

  Гайтана п’є сік кокоса на острові Мауї, що на Гаваях
Гайтана п’є сік кокоса на острові Мауї, що на Гаваях

28-річна співачка Гайтана повернулася з відпочинку на острові Мауї, що на Гаваях. Вона зі своїм хлопцем Едуардом вилетіла туди наприкінці серпня. Оселилися в готелі "Ґранд Вайлеа".

— В аеропорту Гайтані одягли на шию вінок із квітів, — розповідає прес-аташе співачки Юлія Курова. — Вона в захваті від національного вбрання гавайців. Дівчата там носять на грудях кокосові шкаралупи, а хлопці ходять у спідницях.

На острові співачка купила три сукні. До них підібрала намисто й браслети. Уже в Києві одне плаття подарувала матері, друге — подрузі, а третє залишила собі.

— Стільки кокосів та ананасів я ще не бачила, — розповідає артистка. — Рапани, мідії, креветки на Гаваях смачніші, ніж у нас. Я їла їх кілограмами. Удома теж готую різотто з морепродуктами. Ще обожнюю манго та тверді яблука, що хрумтять на зубах. А от свинини й пельменів не їм.

Гайтана боїться перельотів. Але на острові замовила екскурсію на гелікоптері. Заплатила за неї $1 тис.

До Києва співачка повернулася 3 вересня.

— Зараз лежить удома з температурою 38 градусів. Застудилася, — говорить прес-секретарка.

Гайтана Ессамі живе в 6-кімнатній квартирі в центрі Києва. Її мати працювала кравчинею, а батько — директором телекомпанії у столиці Конго Браззавілі. Їх познайомила подруга матері, яка зустрічалася з африканцем. Після народження доньки подружжя переїхало до Конго. Коли Гайтані було 5 років, мати повернулася з нею до Києва. Батько Гайтани одружився вдруге, має сина Денджандра. Він мріє, що Гайтана перестане співати й буде лікаркою або юристом.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана на Гаваях купила три сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі