четвер, 27 березня 2008 16:59

Фото Карли Бруні продають за чотири тисячі доларів

  Карла Бруні — третя дружина президента Франції Ніколя Саркозі
Карла Бруні — третя дружина президента Франції Ніколя Саркозі

Фотографію оголеної дружини президента Франції — моделі 40-річної Карли Бруні — виставили на аукціон "Крістіс" у Нью-Йорку. Стартова ціна чорно-білого знімка — $4 тис. Його зробив 15 років тому фотограф Мішель Конт. Нині світлина належить колекціонерам Гельмуту Ньютону, Гербу Ріттсу, Річарду Аведону та Лені Рафеншталь. У їхній спільній колекції також є фото оголених моделей Наомі Кемпбелл та Кейт Мосс.

Карла Бруні — третя дружина президента Франції 53-річного Ніколя Саркозі. Вони таємно побралися на початку року. Із попередньою дружиною Сесилією можновладець розлучився за 15 тижнів до весілля з Карлою. Від двох шлюбів він має трьох дітей. А в Карли Бруні є син 7-річний Орельєн від філософа Рафаеля Ентовена.

Карлі приписували романи з багатьма чоловіками. Серед них — мільярдер Дональд Трамп, музиканти Мік Джаґґер та Ерік Клептон, актор Кевін Костнер, а також екс-прем"єр Франції Лоран Фабіус. Із 17 років Бруні займалася модельним бізнесом, була однією з найоплачуваніших моделей у світі. На початку кар"єри вона часто знімалася оголеною. Ці фото можна знайти в Інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Фото Карли Бруні продають за чотири тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі