середа, 16 квітня 2008 19:14

Фіона Сваровські приїхала до Києва на показ мод (ФОТО)

Показ колекції суконь "Версальська симфонія" влаштував у столичному Театрі ім. Франка Дім моди Шаховської. Продемонстрували 30 весільних та вечірніх суконь від дизайнерки 28-річної Катерини Шаховської. На показ із Австрії приїхала спадкоємиця імперії кришталевих камінців Фіона Сваровські.

— За рік ми створили 200 суконь,  — розказує Шаховська. — Трудилися 50 майстринь із Чернівців — це моє рідне місто. Витратили 12 кілограмів бісеру, три тисячі метрів шовку, шифону та мережив.

Шаховська цілується з 42-річною Фіоною Сваровські. Фіона — дружина міністра фінансів Австрії Карла-Хайнца Грассера. Має власну компанію "Фіона Вінтер Студіос", яка випускає ексклюзивні сувеніри та одяг.

— Я приїхала до Києва, бо Шаховська — одна з моїх головних віп-клієнток, — ділиться вона. — Для нової колекції замовила в нас 480 тисяч кришталевих камінців.

Боксер 34-річний Володимир Вірчіс підносить бокал із шампанським актрисі Ользі Сумській, 41 рік. Зауважує, що вона має гарний вигляд.

— Це плаття від Каті Шаховської, — хвалиться Сумська, розгладжуючи блискучу сіру сукню. — На ній кілограм каміння Сваровські. Дві тисячі доларів за неї віддала.

У перерві між показами мод грузинська співачка Тамара Гвердцителі, 46 років, виконує чотири пісні. Її обступають літні жінки, просять сфотографуватися.

— Я так люблю Київ, — каже Тамара. — Обожнюю Подолом гуляти. У мене тут є друг — композитор Юра Рибчинський. Ми сьогодні вечерятимемо разом.

Каже, сподобалися весільні сукні.

— Я в 21 рік виходила заміж у скромному білому платті. Тоді був такий час. Жінки були скуті, але в очах мали щось неповторне, — додає Гвердцителі.

У залі душно, співачка витирає обличчя та шию серветкою. Нещодавно вона перенесла пневмонію — захворіла через постійні перельоти з Тбілісі до Москви.

— Доки тебе не скосить, думаєш, що ти всемогутній, — каже вона. — Щоб не хворіти і гарно виглядати, треба добре висипатися. Я навчилася спати в літаках і поїздах. Якраз вісім годин набігає.

Російський співак 30-річний Микола Басков виходить на сцену в чорному костюмі та туфлях із білою підошвою, схожих на спортивні кеди. Ольга Сумська підштовхує на сцену 8-річну Лізу, доньку Катерини Шаховської. Дівчинка впирається, вішається на шию мамі. Басков витягує її на сцену, садить на коліна.

— Аплодируйте, аплодируйте, — закликає глядачів. Баскову виносять великий букет квітів, чоловік тішиться: — Ну наконец-то! Басков без цветов — как Украина без сала.

Зараз ви читаєте новину «Фіона Сваровські приїхала до Києва на показ мод (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі