середа, 10 жовтня 2007 14:55

Феофан Музика винайшов прилад проти раку

  Луцький інженер Феофан Музика випробував апарат на собі й ледь не загинув
Луцький інженер Феофан Музика випробував апарат на собі й ледь не загинув

Інженер-механік із Луцька 58-річний Феофан Музика понад 10 років тримав у таємниці свій винахід. У двокімнатній квартирі чоловік сконструював прилад, який змінює енергетику людини та лікує.

Депутат облради Феофан Музика раніше робив точні політичні прогнози. Він передбачав майбутнє зі сторінок Святого Письма. Розшифрував закодовані послання у книгах Богослова "Об"явлєніє" та Мойсея "Числа". У грудні в "ГПУ" чоловік пророкував розпуск парламенту та перевибори наприкінці 2007-го. Нині зважився розповісти про прилад, який лікує ракові пухлини.

1998 року Феофан Музика підготував проект модернізації  зернозбиральних комбайнів і розробив енергетичну теорію.

— Коли в організмові забагато енергії, його вражають ракові клітини, — розповідає він. — Мій прилад знімає цей надлишок.

Інженер каже, що його винахід — небезпечна штуковина. 2004-го Феофан Музика випробовував установку на собі. Не розрахував енергію й ледь не помер. Два тижні провів у лікарні. Після невдалого експерименту він знищив апарат. А креслення зашифрував.

— Установка є системою пірамід. Їх потрібно монтувати в закритому приміщенні. Деякі розраховані на душевні хвороби, інші — на тілесні, — пояснює Феофан Музика.

Провідником є заряджена дистильована вода. Нею через зонд потрібно омивати хворий орган.

— Я своєю установкою очі вилікував. Зарядив чотири краплі. Закапав дві ввечері, дві вранці. Наступного дня почав краще бачити, — запевняє Феофан Музика.

У травні 2004-го інженер-механік звернувся до італійського посольства. Він хотів допомогти президентові автоконцерну "Фіат" Умберто Аньєллі, який страждав на рак простати. Але дипломати відмовилися.

Нині винахідник не лікує. Він лише проводить тестування організму. Кожному пацієнтові дарує талісман із двох хрестів.

— Це — схема мого енергетичного приладу, — пояснює.

Інколи ще дарує іконку Богородиці. У нижньому куті образа зображений його енергетичний знак.

Зараз ви читаєте новину «Феофан Музика винайшов прилад проти раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі