четвер, 12 червня 2008 18:45

Євген Петросян і Олена Степаненко розлучаються

Російські гумористи 62-річний Євген Петросян та Олена Степаненко, 55 років, уже кілька місяців живуть окремо. Чоловік залишився у квартирі в будинку в пров. Зачатієвському в Москві, а дружина переїхала у помешкання на три поверхи вище в цьому ж під"їзді.

— Степаненко тут рідко буває, — розповідає охоронець Олексій Іванченко. — Живе в основному на дачі в Люберцях. Іноді приїжджають сюди разом із чоловіком, але якось холодно одне до одного ставляться.

Першим про сварки подружжя розповів друг сім"ї гуморист Сергій Дроботенко, 38 років.

— Вони всім здавалися ідеальною парою, але це була лише видимість, — говорить він. — Бачив, як кілька разів кричали одне на одного. Степаненко ображалася на Євгена Вагановича, бо реалізувалася у творчості гірше, ніж він.

Кажуть, шлюб Петросяна розпався, бо дружина ревнувала чоловіка. Влаштувала скандал, коли він призначив своїм особистим помічником 26-річну Тетяну Подольську.

— Я дуже люблю Євгена Вагановича, — зізнається Подольська. — Він для мене найближча людина. Коли дивлюся на нього, почуваюся найщасливішою у світі.

Нині Степаненко і Петросян гастролюють окремо. Кожен виступає зі своєю програмою.

— Це для мене болюче питання, — каже артист про розлучення. — Аби не думати про це, з головою занурився в роботу. Ставлю чотири нові вистави. Олени в них не буде.

Подружжя побралося 18 років тому. Познайомилися 1979-го, коли гуморист шукав нову актрису для свого Театру естради. Вибрав Степаненко з 200 претенденток. Каже, сподобалася її тонка талія. За кілька років на гастролях у місті Семипалатинськ вони закрутили роман. Заради нового кохання Петросян пішов від третьої дружини — мистецтвознавця Людмили.

Уперше гуморист одружився у 18 років, із сестрою балерини Вікторії Крігер. Від цього шлюбу має доньку, 42-річну Вікторію. Другою дружиною була донька співака Івана Козловського Анна, старша на сім років. Олена Степаненко до знайомства з Петросяном мала шлюб із піаністом Олександром Васильєвим.

Зараз ви читаєте новину «Євген Петросян і Олена Степаненко розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі