Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 14:41

Євген Червоненко на авторалі привів свою кохану

У минулі вихідні губернатор Запорізької області Євген Червоненко, 47 років, відвідав авторалі "Ялта Ралі-2007". Він був одним із його організаторів. Сам губернатор — колишній автогонщик та майстер спорту міжнародного класу.

На авторалі Червоненко приїхав із білявкою Ніною. Кажуть, вона молодша за нього на 20 років. Євген Альфредович катав жінку в червоному перегоновому авто з номерами "ОРЛАН". Вона представлялася як дружина запорізького губернатора.

Під час святкової вечері на відкритті ралі в Ялті пара сиділа поруч, за столиком N13. На жінці був світлий плащ та бежева шаль від "Луї Віттон".

Ніна зовнішнє схожа на екс-дружину Євгена Червоненко Маргариту. Вони білявки, мають пишні груди, карі очі, однакові на зріст.

Євген Червоненко подав на розлучення з Маргаритою навесні. Спільних дітей екс-подружжя не має. Запорізький губернатор був двічі одружений. Від першого шлюбу в нього є донька Олександра, а Маргарита має доньку Вікторію. Екс-дружина хотіла відсудити в Євгена Альфредовича квартиру в Ялті та будинок у селищі Козин під Києвом, разом із землею.

На відкритті ралі в ялтинському клубі "Алеґро" виступив дівочий дует "НеАнгели". Червоненка помітили в компанії солістки гурту 22-річної Віки. Із другою співачкою, рудокосою 23-річною Славою, губернатор Запорізької області знайомий давно. Євген Альфредович робив компліменти Віці. Казав, що організував авторалі лише заради виступу дуету "НеАнгели". Гуляння закінчилося о третій ночі. Губернатор запропонував дівчатам зустрітися в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Євген Червоненко на авторалі привів свою кохану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути