середа, 15 серпня 2007 15:20

Елвіс Преслі важив 115 кілограмів

  Елвіс Преслі та Прісцилла Буальє побралися в 1967 році в Лас-Вегасі
Елвіс Преслі та Прісцилла Буальє побралися в 1967 році в Лас-Вегасі

30 років тому помер американський співак Елвіс Преслі. 16 серпня 1977-го гастрольний менеджер знайшов його на підлозі у ванній родинного будинку у Мемфісі. Елвісові було 42 роки. Усюди валялися порожні склянки з-під ліків. У крові співака знайшли 14 сильнодійних медичних препаратів.

Король рок-н-ролу народився в бідній сім"ї. Брат-близнюк Елвіса Джессі помер при народженні. До 13 років Преслі був матусиним синочком. Гледіс водила його до школи, захищала від хуліганів.

— Ти — король, мій хлопчику, — казала йому мати. — Але пам"ятай, найкращий друг короля — це його матір.

У 18 років Елвіс записав дві пісні й подарував платівку матері на день народження. Хазяїн студії звукозапису віддав ці пісні на радіо. Пісня "Ол райт, мамо" стала хітом місяця. Преслі підписав контракт із найбільшою американською фірмою грамзапису "RSA Rekords" і купив рожевий "кадиллак", який подарував матері.

Він втратив інтерес до дружини

Із донькою американського офіцера 14-річною Прісциллою Преслі познайомився в Німеччині. Служив там у армії. Вони одружилися в Лас-Вегасі, коли Прісциллі виповнився 21 рік. Невдовзі в них з"явилася донька Ліз-Марі. Елвіс втратив інтерес до дружини. Усі жінки, які народжували дитину, нагадували йому його матір Гледіс. За п"ять років подружжя розлучилося.

Преслі став найоплачуванішим актором Голлівуду. Лягав о четвертій ранку, прокидався о п"ятій вечора. Сніданок Елвіса складався з 6 яєць та 12 шматочків бекону, 6 сосисок та 12 булочок. На обід йому подавали бекон, смажену картоплю і 2 великі булки з арахісовим маслом. Перед сном співак з"їдав 5 подвійних гамбургерів. Його вага досягла 115 кг.

Тричі на день Преслі приймав по 11 психотропних пігулок і робив 9 ін"єкцій. Потім йому закладали в ніздрі ватні тампони з рідким кокаїном. Останнє кохання короля рок-н-ролу, 20-річна Джинджер Олден, відмовилася вийти за нього заміж.

Труну з тілом Елвіса поклали в сімейний склеп поруч з останками матері. Але його прах двічі намагалися викрасти. Обидві труни перенесли до родинного маєтку й поховали в саду. Усі гроші Елвіс заповів доньці.

Зараз ви читаєте новину «Елвіс Преслі важив 115 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі