пʼятниця, 09 січня 2009 18:51

Єлизавету Боярську покинув наречений

Автор: фото з сайта kinopoisk.ru
  Російській актрисі Єлизаветі Боярській батько актор Михайло Боярський хоче сам знайти чоловіка
Російській актрисі Єлизаветі Боярській батько актор Михайло Боярський хоче сам знайти чоловіка

23-річну російську акторку Єлизавету Боярську покинув наречений Павло Поляков — 26-річний актор Новосибірського театру.

Пара познайомилася позаторік у Новосибірську, куди Боярська приїхала на гастролі Малого драматичного театру. Єлизавета часто їздила на побачення до Павла. Новий 2007 рік вони зустріли разом, чим роздратували батька актриси Михайла Боярського.

— Усіляких бойфрендів ми Лізі не дозволяємо. Їй треба чоловіка більш значущого, ніж вона. Правильно колись було, коли в дворянських родинах батьки домовлялися одружити дітей. Із чоловіками, які вподобають мою доньку, у мене буде конфлікт, — не раз казав Боярський. Особливо коли довідався про намір Полякова переїхати в Санкт-Петербург, де живе родина Боярських, і освідчитися Лізі.

Кілька тижнів тому пара розірвала стосунки. Подейкують, що Павло зблизився з Анастасією Журавльовою, старшою більш як на 20 років за нього. Жінка володіє новосибірським каналом РТВ, знаходила спонсорів для розвитку кар"єри Полякова.

— Спочатку Анастасія сприйняла роман Павла та Лізи нормально. Проте коли дізналася, що він збирається переїжджати в Санкт-Петербург, поставила йому ультиматум. І він вибрав кар"єру, — розповідає один із друзів Павла Полякова.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавету Боярську покинув наречений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі