вівторок, 05 червня 2007 15:44

Ельбрус Тедеєв учить доньку прийомам боротьби

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Зліва направо: нардеп Олександр Волков, який перейшов до коаліції, міністр сім’ї, молоді й спорту Віктор Корж і депутат-регіонал Ельбрус Тедеєв із дружиною Фаїною та донькою Діаною на благодійному концерті в палаці ”Україна” ”Чужих дітей не буває”
Зліва направо: нардеп Олександр Волков, який перейшов до коаліції, міністр сім’ї, молоді й спорту Віктор Корж і депутат-регіонал Ельбрус Тедеєв із дружиною Фаїною та донькою Діаною на благодійному концерті в палаці ”Україна” ”Чужих дітей не буває”

У столичному палаці "Україна" фонд Лілії Подкопаєвої організував благодійний концерт "Чужих дітей не буває". Квитки організатори роздали дітям-сиротам та до інтернатів.

О пів на 17-ту двері палацу "Україна" відчинені. Будь-яка дитина може вільно зайти до зали з вулиці й подивитися концерт, стоячи в проході.

Біля гардероба поскладані кількасот квадратних коробок із ручками, зробленими зі скотчу. Їх охороняє голова християнського центру "Відродження" Віктор Гам. Три мами з дітьми підходять до нього і просять подарунки. Гам каже, що ніхто не отримає пакунка раніше, ніж закінчиться концерт.

— Вы счас возьмете подарок, а потом еще прийдете по второму разу, — сердиться він.

Жінки голосно обурюються і йдуть до буфету по каву. Гам розповідає, що подарунки зібрали заможні сім"ї з усього світу. Усі, хто має запрошення, отримають пакунок з одягом, взуттям, фарбами, іграшками та цукерками.

22-річна співачка Тіна Кароль підходить до буфету. Запитує, скільки коштує негазована мінералка. Діти кричать: "Тіна, Тіна!". Співачка намагається прослизнути до дверей із написом "Службовий вхід", однак малі заступають їй дорогу. Кароль водить хоровод, співає: "На медведя выйду без испуга, если с другом буду я, а медведь без друга". Діти аплодують.

Міністр не взяв парасольки

27-річна гімнастка Лілія Подкопаєва разом із 36-річним чоловіком Тимофієм Нагорним сидять у третьому ряду. Олімпійська чемпіонка розмовляє по мобільному телефону.

— Ма, малая уже уснула? — запитує в слухавку. — Как? Опять плачет? Счас позву Ани Лорак, чтоб она спела колыбельную.

Нардеп від Партії регіонів, олімпійський чемпіон із вільної боротьби 33-річний Ельбрус Тедеєв походжає у фойє з молодшою на 8 років дружиною Фаїною та 4-річною донькою Діаною. Та забігає поперед батька і пищить: "Хочу на руки!" Чоловік піднімає дівчинку, цілує в щоку. Каже, що заради концерту відмінив тренування.

— У нас, осетинів, головне — сім"я, — погладжує по плечу дружину. — На наше весілля прийшло тисячу гостей: 150 — друзів, а решта — родичі. В осетина має бути не менш як 5 дітей. Ми з Фаїною хочемо трьох.

Я мрію про сина, — веде далі він. — А доки вчу доньку прийомам боротьби. Діана вже вміє за себе постояти.

Іде на ходулях дівчина в костюмі принцеси. Донька Тедеєва бігає навколо, намагається дотягнутися до неї рукою.

— 2004-го, перед Олімпіадою, Фаїна з малою поїхали до Осетії, — згадує Ельбрус. — Дружина наполягла, бо Діана вночі капризувала, заважала після тренувань спати. Два місяці жив один. Щодня допізна розмовляли по телефону, доки дружина не гримала на мене, аби вже лягав.

На порозі з"являється 51-річний міністр освіти й науки Станіслав Ніколаєнко. На ньому мокрі піджак та брюки, в руках букет рожевих троянд. Міністр винувато усміхається. Каже, на дворі дощ, а він не взяв парасольки.

— Квіти для Лілічки Подкопаєвої, — говорить він. — Дам їй кілька порад, як виховувати дітей. Багаті батьки балують їх. Дітям не можна дозволяти дивитися телевізор, гуляти в дворі. Давати їм слід не більш як 10 гривень на день.

Після концерту біля гардероба вишиковується черга за подарунками. Ельбрус Тедеєв не йде туди. Віддає три квитки 12-річній Олені в інвалідному візку. Дівчинка дякує і скеровує візочок у кінець черги.

Зараз ви читаєте новину «Ельбрус Тедеєв учить доньку прийомам боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі