пʼятниця, 21 березня 2008 17:18

Екс-дружина Абрамовича виходить заміж

Екс-дружина 41-річного російського мільярдера Романа Абрамовича Ірина Маландіна, 40 років, готується до весілля з македонським плавцем Олександром Маленком, 29 років. Вони познайомилися на вечірці в Москві. Пара жила в одному номері готелю "Метрополь" на Охрідському озері в Македонії.

Олександр був двічі одружений. Від попередніх шлюбів має двох дітей. Подейкують, у чоловіка фінансові проблеми.

Ірину вважають однією з найзаможніших незаміжніх жінок. Роман Абрамович залишив їй чотири вілли в Англії вартістю $150 млн, дві квартири в Лондоні та замок у Франції за $30 млн. Вона може будь-коли приїжджати на яхту Абрамовича та користуватися його "Боїнгом".

Ірина виросла в бідній московській сім"ї. Коли їй було два роки, батько впав у котлован і загинув. Мати працювала офіціанткою, заробляла 120 руб. У 23 роки тітка влаштувала Ірину стюардесою на "Аерофлот".

— Іра була така худа й бліда, що виглядала на 17 років, — згадує її колишня колега Лариса Курбатова. — Мала величезні блакитні очі, гарні губи. Правда, ноги в неї негарні — криві й короткуваті.

Ірина розповіла дівчатам, що мріє про заможного чоловіка. Їй сказали звернути увагу на пасажирів першого класу. Абрамович часто літав до Німеччини по одяг, який продавав у Росії.

— Він був якийсь зачуханий, — додає Курбатова. — Тицяв свої візитівки всім дівчатам.

За кілька місяців Ірина оголосила про своє заміжжя. 1991-го пара побралася. Заради коханої Абрамович покинув дружину, менеджерку Ольгу Лисову. Залишив їй однокімнатну квартиру в Москві.

— Іра про чоловіка не розповідала, — каже сусідка Маландіних Валентина Карпівна. — Приїжджала під під"їзд машина. Звідти вискакували кавказці з автоматами, потім виходив Абрамович. Він був неголений, але пахнув дорогим одеколоном.

За рік у подружжя народився син Аркадій. Потім двоє доньок — Анна та Соня. Шість років тому Ірина народила Аріну, за два роки — сина Іллю. Роман Аркадійович одружився з нею, лише коли вона пообіцяла йому багато дітей. Виховувати їх допомагала мати, няньок Абрамовичі не наймали.

— Я прибирала, Іра варила їсти. Часто готувала плов, Роман його любить. Сама майже не їла, бо завжди на дієті, — розповідала її мати.

2003-го вони перебралися до Лондона. Абрамович припинив їздити в одному авто з дружиною. Він боявся, що в разі замаху діти залишаться сиротами. Родину охороняли колишні агенти британських спецслужб.

— Навіть у магазин не могла спокійно поїхати, — скаржилася Ірина.

Вона обожнює робити покупки. У лондонському магазині "Геродс" жінка познайомилася з єгипетським мільярдером Мохамедом аль-Фаєдом, син якого загинув в аварії з принцесою Діаною. Представляючи нового знайомого своєму чоловікові була за перекладачку, бо англійською володіє краще.

Він був неголений, але пахнув дорогим одеколоном

2006-го Роман Абрамович почав уникати Ірини. З"являвся з нею хіба що на матчах команди "Челсі", яку придбав 2003-го. Жінка мусила ходити на стадіон, хоча ненавиділа футбол.

На одній із футбольних вечірок Абрамович закрутив роман із 24-річною російською моделлю Дашею Жуковою. Ірина подала на розлучення. Адвокат Реймонд Туз, якого прозвали "Щелепами", порадив їй вимагати половину статків чоловіка. Тоді їх оцінювали у $19 млрд.

Кажуть, Ірина після розлучення отримала $300 млн. Чоловік зобов"язався забезпечувати   дітей, які залишилися з матір"ю.

— Діти підростають, їй стає нудно, — кажуть знайомі. — Увесь час проводить у магазинах або на світських заходах.

Жінка збирається відкрити мережу готелів у Європі.

1967 — Ірина Маландіна народилася в Москві в родині офіціантів
1990 — працювала стюардесою; познайомилася з бізнесменом Романом Абрамовичем
1991 — вийшла заміж
1992 — народився син Аркадій, згодом — іще четверо дітей
2003 — сім"я переїхала до Лондона
2007 — розлучилися

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Абрамовича виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі