пʼятниця, 29 лютого 2008 14:48

Джулія Робертс одягла найстильнішу сукню в Голлівуді

Чорну вінтажну сукню від Валентино, в якій Джулія Робертс, 40 років, відвідала церемонію "Оскар", визнали найстильнішою за  історію вручення кінонагороди. 2000-го в цьому вбранні актриса отримала свою єдину статуетку за роль у фільмі "Ерін Броковіч: гарна і рішуча". Коли Джулія з"явилася у вінтажному платті, мода на такі заполонила Голлівуд. За сукню акторка заплатила $25 млн.

Через "неправильну" зовнішність Робертс складно підбирати одяг. Сукню для неї шив американський модельєр Келвін Кляйн. Жінка попросила зважити на недоліки її фігури.

— Особливо на мої великі сідниці, — наголосила Джулія.

Кляйн пошив сукенку. Та в останню мить актриса замінила її на плаття від Валентино.

Другим найстильнішим нарядом визнали вбрання актриси Холлі Беррі, 41 рік. По "Оскар" вона прийшла у прозорій до пояса бордовій сукні з довгим шлейфом. Груди жінки прикривали вишиті кольорові квіти. 2002-го Холлі вручили статуетку за фільм "Бал монстрів".

На третьому місці — вбрання дворазової володарки "Оскара" Хіларі Суонк, 33 роки. Другу нагороду, за роль у картині "Крихітка на мільйон доларів", вона отримувала в синій облягаючій сукні з величезним вирізом на спині.

Номінантки на "Оскар" примхливі в одязі. Модельєр Кармен Валво розповідає, як шила для однієї зірки:

— Спочатку сукня була чорною з кольоровою вишивкою. Потім — бордовою з чорною вишивкою. Тоді стала лавандовою зі срібною вишивкою. А закінчилося все фразою: "Краще я одягну щось від Шанель".

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс одягла найстильнішу сукню в Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі