неділя, 06 травня 2007 16:08

Джолі зустрічається з колишнім коханцем

31-річна голлівудська акторка Анджеліна Джолі провела ніч у товаристві колишнього бойфренда Олів"є Мартінеса, 41 рік. Зірки зустрілися в Голлівуді на фестивалі молодих американських режисерів.

Джолі сама підійшла до Мартінеса і запропонувала йому станцювати разом. Актор погодився. Решту часу пара сиділа за одним столиком. Анджеліна скаржилася Мартінесу, що її нинішній чоловік Бред Пітт, 43 роки, потайки зустрічається зі своєю екс-дружиною 38-річною Дженіфер Еністон.

Після закінчення вечірки Джолі сіла в сріблястий джип Мартінеса, й пара поїхала до одного з ресторанів Лос-Анджелеса. Там вони усамітнилися у VIP-залі, замовили шампанське, солодощі та морозиво. Близько півночі Анджеліна поскандалила по мобільному зі своїм чоловіком. Той вимагав, аби вона повернулася додому й допомогла йому вкласти спати їхнього 7-місячного сина Пакса Тхієна. Але актриса відмовилася. З ресторану Джолі та Мартінес вийшли близько четвертої ранку.

Зараз ви читаєте новину «Джолі зустрічається з колишнім коханцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі