четвер, 25 вересня 2008 17:16

Джип Антона Лірника прикували ланцюгами до парапету

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Антона Лірника (праворуч) вітає із днем народження ”камедієць” Олександр Педан
Антона Лірника (праворуч) вітає із днем народження ”камедієць” Олександр Педан

Учасник дуету імені Чехова українського "Камеді Клабу" Антон Лірник у вівторок святкував 32-й день народження. Запросив гостей до столичного клубу "Бочка".

У залі клубу рядами розставлені столи. На них — тарілки з канапками, пляшки вина, горілки та коньяку. "Камедієць" 27-річний Сергій Притула вмощується навпроти сцени. Цікавлюся, чи вже привітав іменинника.

— Зранку випили трохи коньяку, — потирає шию Притула. — Із колєгами купили для Тохи мікрофон, аби йому краще співалося.

Перепитує, скільки років Антонові.

— Уже 32? — округлює очі. — А мене дурив, що 25! Із Тохою познайомився в лютому 2006-го, — підпирає кулаком підборіддя. — Коліжанка розповіла, що один чувак організовує в Києві український "Камеді Клаб". Узяв у неї телефон, зв"язався з ним. Приїхав до Тохи, там ще якраз були Молочний і Бурим (учасники "Камеді Клабу". — "ГПУ"). Прочитав усе, що мав при собі. Хлопці поморщили носа: "Це все фуфєл, но стіль єсть".

— Пам"ятаєш свій найцікавіший день народження? — запитую.

Донька Уляна подарувала свій малюнок

— Мені було 25... Чи 26?.. — Притула підносить пальці до скроні. — Приїхали з Тернополя родичі, друзі прийшли. Я найняв закарпатських музик, дві тьоті з великими цицями так гарно співали... А друзі подарували мені фалоімітатор, диск із порнухою і гру "Казино". Моя мама про сина тоді багато нового дізналася, — сміється.

Біля входу до клубу Лірник зустрічає гостей. Йому тисне руку чоловік у чорному светрі.

— Не думал, что все будет так официально, поэтому пожлобился на подарок, — зізнається гість. — Пятиметровую бутылку виски сказали не покупать.

Іменинник розповідає, як святкував день народження торік.

— Друзі приготували шикарний подарунок — гру "квест". Цілий день ходив Києвом, виконував різні завдання. Мою машину прикували металевими ланцюгами до парапету на набережній. Я так намучився, доки визволив її. Після останнього завдання знайшов усіх друзів у ресторані — це був головний приз.

Камедієць "Дядя Жора" (Вадим Мічковський) хвалиться, що напередодні відзначив 32-річчя:

Скромненько, в домашньому колі посиділи. Донька Уляна подарувала свій малюнок, "С днем рожденья, любимый папочка!" підписала. А я для Антохи приніс найцінніший подарунок, зроблений своїми руками — бабло! — гучно сміється.

Гості сідають пригощатися. Лірник співає на сцені із гуртом "Антон Лірник Бенд": "Света, выйди из Интернета, я поцелую тебя за это".

Зараз ви читаєте новину «Джип Антона Лірника прикували ланцюгами до парапету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі