пʼятниця, 17 лютого 2012 05:15

"Двічі тягала коханку за коси, а вона знову ходить до Валєрки"

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

"Мою подругу зраджує чоловік, — пише у листі 34-річна Катерина з Полтавщини. — Даша не знає, що їй робити. Коханці 25 років. З Валєрою вона шури-мури крутить уже п'ятий рік. Подруга спочатку влаштовувала скандали. Двічі тягала коханку за коси, а вона знову ходить до Валєрки, під офісом його чекає після роботи. Валерій ні на що не реагує. Він гордиться, що за нього жінки стосунки вияснюють. Усі гроші тратить на себе і коханку. В сім'ю жодної копійки не приносить. Даша подала на розлучення, а Валєра їй не дає розвод. Суд півроку триває. Підкажіть, як подрузі себе вести. Вона ще така молода. Їй 35 — гарна, розумна, роботяща жінка. Я хочу їй допомогти, але не знаю як. Я цього Валєру в три шиї з дому вигнала б. Як вона стільки часу терпіла".

Листи коментує столичний біоенергетик 47-річний Мирослав Олійник:

— Щоб не було у сім'ї зрад, подружжю треба дотримуватися певних правил у першу шлюбну ніч. Ночувати молоді мають у квартирі або будинку, де, окрім них, більше нікого не буде. Ліжко застилає хтось із мам — свекруха або теща. Постільна білизна має бути біла і чиста. А тесть або свекор, мають покласти під подушки по одному волоському горіху. Це віщує сім'ї вірність та міцність, захищає від зрад. Молодята повинні разом лягти або сісти на ліжко. Тоді будуть щасливі і житимуть у мирі.

Вашій подрузі Даші треба покинути чоловіка. Валерій не вартий її сліз та нервів, — сканує долонею весільний знімок подружжя. — З коханкою теж надовго не затримається. Скоро його бізнес прогорить. Тоді може проситися у сім'ю, ще раз пропонувати Дарині вийти заміж. Вона знайде своє щастя з чоловіком, якого знає два роки.

"Доньці Світлані не щастить у житті, — розповідає 41-річна Валентина з Кіровограда. — То телефон дорогий украли, то з хлопцем, з яким встрічалася зі школи, розбіглися ні з того ні з сього. Узяла академку в університеті і почала шукати роботу. Звідки беруться її неудачі".

— Дівчина ще надто юна і не знає, чого хоче від життя. За хлопцем нехай не горює. Їхні долі мали розійтися ще раніше. За два роки вона вийде заміж. Університет закінчить, піде здобувати ще одну освіту. За речами, які загубилися або вкрали, довго сумувати не можна. Коли щось зникає, воно обов'язково повернеться — розійшлися з одним другом, скоро зустрінете іншого, вкрали телефон, значить, купите новий чи отримаєте надбавку до зарплати.

"Друзі познайомили мене з Дмитром півроку тому, — пише житомирянка 28-річна Ірина. — Він приємної зовнішності, вміє акуратно і сучасно одягатися. Освіти вищої немає. Працює слюсарем. Налаштований на мене серйозно. Каже, що одразу зрозумів, що я — "його дівчина". Хоче сім'ю і дітей. Мені він теж подобається, але це простий хлопець, без освіти. А у мене дві вищі. Діма не побоявся представити мене своїй рідні. Сім'я у них дружна, але мені не сподобалося, що на свята вони п'ють не благородні напої, а міцні. Боюся, щоб чоловік не став алкоголіком".

У конверт вкладає фото. На ньому дівчина з довгим русим волоссям і коротко стрижений хлопець обіймаються на весіллі. В обох на грудях стрічки "Свидетели".

— З Дмитром поберетеся до кінця літа. У чоловіка складний характер. Може образитися через різке слово. Ніколи не пробачить обман чи зраду. До горілки інтересу не має. Першою у вас народиться донька. Через чотири роки отримаєте спадок від далекого родича. Це будуть гроші або квартира.

"Ми 36 років прожили у шлюбі, а тепер діло йде до розлучення, — пише киянка Тетяна Вікторівна, 57 років. — У сім'ї відбувається щось страшне. Я чоловіка дуже люблю, а він просить у мене дозволу на розлучення. На новій роботі він повстрічав іншу. Ігор там сторожем працює, а вона поварихою. Я дзвонила їй на прошлій неділі увечері. Просила, щоб відпустила мого чоловіка. А вона залякує, що не відпустить, ще й мені поробить. Він три рази йшов з дому і три рази вертався. Тиждень-два поживемо разом, а потім він плаче: "Таня, не знаю, що зі мною, але мене до неї тягне невідома сила".

Мирослав Іванович заплющує очі, проводить рукою по чорно-білому фото чоловіка на паспорт.

— Вашій сім'ї не пороблено. Стосунки на стороні Ігор мав і раніше. Повернути чоловіка у сім'ю можна тільки за його згоди. Не ходіть по ворожках та не застосовуйте магію. Після 50 років чоловіків тягне на зраду, бо у них відкривається друга молодість. Терпеливі дружини на це заплющують очі. У когось сімейне життя налагоджується, хтось несе заяву на розлучення. Ви скоро станете бабусею. Чекайте на поповнення у сім'ї старшого сина.

Зараз ви читаєте новину «"Двічі тягала коханку за коси, а вона знову ходить до Валєрки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі