четвер, 26 червня 2008 18:21

Дулі й шпильки не рятують від навроків

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У нашій родині біда — на очах втрачаємо єдину доньку. Ми її любимо, а вона відплачує злом, — пише Жанна Володимирівна із міста Гадяч. — Нам із чоловіком уже за 60, хочемо бачити доньку щасливою. Вона виходила заміж, але ні з ким не вживається, дітей не має. Дуже нервова, чоловіків не переносить, палить, запиває, не ночує вдома".

Президент Української академії цілительства Сергій Бінат, 52 роки, каже, що на дівчині порчі немає.

— Я не відчуваю на ній поганої енергії, — водить рукою над листом Сергій Герасимович. — Батьки хороші люди, але вони балували доньку, виховали її егоїсткою. Дівчині треба народити. Жінка розкривається лише через народження дітей. Якщо до 30 років це не відбувається, тоді прогресує незадоволення життям і собою. У неї підвищені вимоги до чоловіків. Їй треба працювати над собою. Раджу написати на аркуші паперу в дві колонки свої позитивні й негативні якості. Якщо самій соромно визнати недоліки, нехай попросить близьку людину.


"Мене постійно супроводжують неприємності, — пише дівчина із Черкаської області. Свого імені вона не вказала. Із листом прислала світлину. — Подивіться, будь ласка, на фото і визначте, яка причина моїх негараздів."

— На ній є навроки, — дивиться на фото цілитель. — Навіть у спілкування із жорстокими людьми дівчина перебирає на себе їхню негативну енергію. Виникає збій і деформація у її життєвому просторі. Зранку дівчині треба кілька разів читати молитви "Отче наш" та "Оптинських старців". Під час молитви простір навколо наповнюється світлом і легкою енергією — це захищатиме її. Увечері обов"язково приймати душ і молитися.

Жінка розкривається лише через народження дітей

Коли відчуваєте на собі неприємний погляд, читайте "Отче наш". Крутити дулі або чіпляти шпильки не потрібно — це лише забобони.


"Мої сили уже вичерпалися. Не знаю, як далі не жити, а існувати, — пише Н. Лашко із  Полтавщини. — Я ледь пересуваюся. Вже багато років мені лічать розсіяний склероз, але без успіху. Хотілося б знати, чи дійсно я хвора, чи мені пороблено? З чоловіком живу 26 років, десять із них у нас було все добре. Потім він став заглядати в чарку. Перестало водитися хазяйство, на городі гірше стало родити. Вдома сварки, плачі. Через хворобу вже три роки не працюю. Мій брат помер молодим, сестра теж померла у 50 років. А тепер моя черга? Це що — родове прокляття?"

Сергій Бінат за листом визначає, що жінка несе родову карму.

— Дуже важка енергія і хвороба, — каже цілитель. — Така ситуація виникала невипадково. У неї родова карма, — на аркуші паперу біоенергетик малює річку. З одного боку річки пише слово "мама", з іншого "батько". — Важка енергія йде від родичів батька, — водить рукою по аркуші. — Батькові родичі мали якісь гріхи. Тепер ця жінка несе на собі їхню карму. Ще до народження вона була приречена хворіти. Раджу замовити у церкві від 8 до 12 служб, які називаються "парастас". На них нехай назвуть імена померлих по роду батька. Знайдіть цілителя, який виливає на воску. Воском можна почистити і родове коріння. Раджу не відмовлятися і від класичної медицини.

Зараз ви читаєте новину «Дулі й шпильки не рятують від навроків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі