четвер, 02 серпня 2007 16:57

Дубовицьку зурочили

Телеведуча передачі "Аншлаг" Регіна Дубовицька бідкається, що її проект зурочили. Його артисти часто потрапляли в ДТП. Першим постраждав у Німеччині Володимир Винокур. Його машина врізалася в бетонний стовп. Двоє пасажирів загинули, а Винокура доправили до лікарні. Півроку він ходив на милицях.

У російському місті Находка в джип іншого артиста — Сергія Дроботенка — врізався автомобіль. А два роки тому загинув в автокатастрофі гуморист Михайло Євдокимов. Його "мерседес" на великій швидкості вилетів у кювет і врізався в дерево. У Сочі розбився і потрапив до лікарні й актор Святослав Єщенко.

Три місяці тому сама Дубовицька разом із подругою, гумористкою Оленою Воробей, розбилася в Чорногорії. Їхнє авто врізалося в бетонну огорожу. Воробей відбулася легким струсом мозку. А Дубовицька зламала стегно. У Москві її прооперували. Регіна стверджує, що від смерті їх врятував дух покійного Євдокимова — за кілька метрів від місця аварії стоїть церква святого Михаїла.

Тепер за Дубовицькою доглядає 9-річна онука Регіна.

— Вона чітко знає, коли мені потрібно приймати ліки, — ділиться жінка. — А я їй допомагаю вчити табличку множення.

На знімальний майданчик Регіна вийде на милицях. Клара Новікова привезла їй туфлі без підборів. У гардеробі Дубовицької не знайшлося жодної пари взуття на пласкій підошві.

Зараз ви читаєте новину «Дубовицьку зурочили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі