четвер, 18 вересня 2008 18:38

"Допоможіть нам повернути маму"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У сім"ї семеро дітей. Четверо уже розбіглися хто-куди. Я вийшла вдало заміж. А молодшим сестрам важко, — пише жінка на прізвище Коритник із Київщини. — Сім чи вісім місяців тому наша мама покинула вітчима й пішла до іншого чоловіка. Спочатку допомагала, а тепер її наче підмінили. Найменшій сестрі 13 років, їй потрібна підтримка матері. А вона навіть чути не хоче, щоби поїхати в село."

Екстрасенс Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, визначає, що на жінці немає порчі.

— Жінка втомилася жити лише для дітей, — дивиться на фото матері з донькою. — Вона дійсно перестала зважати на дітей, але кинула їх добровільно. Раніше безкорисливо віддавала всю себе й мало отримувала. Це втомило її. А тепер вона хоче жіночого щастя. Їй фізично потрібна сила чоловіка. Можливо, із часом вона сама одумається.


"Мені 34 роки, виросла без батька, — пише Інна з Рівненської обл. — Коли вийшла заміж, мама запивала. Дякувати Богові, уже сім років не п"є, вийшла заміж. Але мій молодший брат дуже крепко п"є. Два роки тому спасали його в лікарні. Місяць не пив. Просив мене, щоби повезла його вилікувати. Але лікарі хотіли багато грошей. Брат сказав, що сам покине, проте досі не може. Підкажіть, може, я чийсь хрест несу?"

— Брат Інни дуже добрий. Але в нього почалася депресія, а запив — і почувається, наче в раю. Чорне минуле бачу на задній частині голови і на спині, — Людмила Леонідівна тримає в руках фото Інни та її брата. — Такий удар у спину — це прокляття за чиїсь некоректні вчинки. Мабуть, колись жінки із цього роду крали чужих чоловіків. Тепер їхні діти та внуки мусять за це платити, каятися і попросити пробачення. Інакше  може розвинутися онкологія статевих органів чи кишечника.

Може, я чийсь хрест несу?

"Я вийшла заміж за кордон, — пише Тетяна з Вінниччини. — Сім"я чоловіка прийняла мене не дуже привітно, але згодом усе обійшлося — я завагітніла. Чоловік почав пропадати на ігрових автоматах, постійно бреше. Я повернулася додому, сама виховую дитину. Син часто хворіє. У селі нам заздрять. Може, варто повернутися на чужину? Чоловік ніколи не переїде до мене, а я його дуже кохаю".

— Тетяна розуміє: коли немає чоловіка, то й щастя не буде. Ви хороша пара, не бачу у вас нічого поганого, — цілителька уважно дивиться на фото подружжя. — Але витік енергії зі стосунків є. Злі духи змушують чоловіка грати на гроші. Треба, щоби він розібрався в собі. Якщо не зможе сам, нехай піде до священика. Так, родині дуже заздрять. Дитину зурочили, тому вона хворіє. Але, якщо подружжя буде разом, тоді синові стане краще. Любіть  його не лише словами, а застосовуйте жіночу магію: кладіть руки на голову, на животик і гладьте. Відчуйте потік материнської енергії, коли кладете дитину спати чи годуєте.

Зараз ви читаєте новину «"Допоможіть нам повернути маму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі