понеділок, 15 вересня 2008 18:57

Донька Ющенка стане моделлю

Донька Ющенка стане моделлю

— У нас із дівчатами не прийнято звертатися одна до одної на ім"я, — каже Віталіна Ющенко, 28 років, донька президента у вересневому номері глянцевого журналу "Воґ". — Усі ми просто "подруги". Обожнюємо приїжджати до батьків на дачу. Там у нас ціле господарство: корівки, курочки, конячки.

У селі Ходосіївка Києво-Святошинського району в Ющенків є будинок на березі озера. До своїх друзів Віталіна зараховує племінника колишнього грузинського президента Георгія Шеварднадзе, з яким знайома п"ять років, та дворазову чемпіонку світу із боксу Аліну Шатернікову.

— Батько бачить, із ким і як ми спілкуємося, — каже Віталіна.

Подругою вона вважає кравчиню Айну Гассе, яка шиє сукні для прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. За тиждень Айна запрошує Віталіну на Міланський тиждень моди. Донька президента буде обличчям нової колекції весна–літо 2009-го. Віталіна нині худне та вчиться ходити на високих підборах. Зазвичай носить взуття на низьких каблуках.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ющенка стане моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі