середа, 12 березня 2008 14:12

Донька моделі Анни Ніколь Сміт успадкувала мільйони

  Після смерті моделі Анни Ніколь Сміт 1,5-річну Данніелінн виховує її батько, фотограф Ларрі Беркхед
Після смерті моделі Анни Ніколь Сміт 1,5-річну Данніелінн виховує її батько, фотограф Ларрі Беркхед

Донька покійної американської моделі Анни Ніколь Сміт — 1,5-річна Данніелінн — отримала спадок. Мільйони їй дісталися від чоловіка матері — Джея Говарда Маршалла. Він був техаським нафтовим магнатом.

Модель довго судилася за гроші із сином Маршалла Пірсом. Він помер позаторік у червні у віці 67 років.

Верховний суд Лос-Анджелеса постановив, що Данніелінн Хоуп Маршалл Стерн — спадкоємиця багатомільйонних статків Маршалла, хоч дівчинка не його донька. Судді вирішили: грошима розпоряджатимуться компаньйон покійної моделі — Говард Стерн та батько дитини — фотограф Ларрі Беркхед.

Сміт у 26 років вийшла заміж за 89-річного мільярдера. Через рік він помер. Дружина відсудила в його родини $474 млн. Та згодом суму зменшили до $89 млн і, зрештою, відмовили Анні Ніколь у праві на спадок. Торік у квітні Верховний суд США дозволив моделі боротися за свою частку у штаті Каліфорнія. Водночас техаський суд визнав молодшого сина Маршалла єдиним спадкоємцем.

Анна Ніколь Сміт померла торік 8 лютого в одному з готелів у Флориді від передозування наркотиками. Їй було 39 років. Відтоді доньку виховує батько Ларрі Беркхед.

Зараз ви читаєте новину «Донька моделі Анни Ніколь Сміт успадкувала мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі