четвер, 03 травня 2007 18:04

Долі близнюків складаються по-різному

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Виховую двох дочок, — пише пані Марія зі Львівщини. — Старшій 24 роки. Вона гарна, отримує другу вищу освіту, має престижну роботу, забезпечена житлом. Та не щастить у коханні. Хоча її люблять та поважають. Але як тільки познайомиться з хлопцем і він хоч раз її проведе, на цьому все. Вона вже нервовою стала. А от у молодшої доньки все нормально: давно зустрічається з одним хлопцем".

Кожна людина має власну життєву програму, пані Маріє. У дітей від одних батьків по-різному складається життя. Цим і пояснюється те, що старша донька має багато чеснот, та нещаслива у відносинах з чоловіками, а в молодшої таких проблем немає. Крім того, старшій доньці зроблено свідому програмну порчу на самотність. І доки її не знімуть, порча впливатиме на особисте життя дівчини.


Подібний лист надійшов від киянки Валентини. "У мене дві доньки-близнючки, — пише жінка. — Їм по 33 роки. Турбує доля однієї з них: зустрінеться з хлопцем 2–3 рази, і на цьому кінець".

Хоч ваші дівчата близнючки, їхні життєві програми різні. Кожна людина несе дві програми-пам"яті — біологічну та енергетичну. Біологічна дає фізичну подібність до батьків, а енергетична — життєву програму, або долю. Навіть якщо люди відпрацьовують родове прокляття, то роблять це по-різному. Як немає абсолютно схожих людей, так немає однакових доль.

Зустрінеться з хлопцем 2–3 рази, і на цьому кінець

Григорій із Миколаївської області запитує, чи може бути життя "смугастим": "Учился в институте, на втором курсе бросил учебу. По дурости попал за решетку на 11 месяцев. Вышел здоровый, красивый. Пошел учиться на бухгалтера-экономиста. Девочек у меня было много, но без толку. Сейчас вроде все нормально: купили маленький домик, жена работает, ребенок в садике, я устроен почти по профессии. Черная полоса в моей жизни прошла или она снова наступит после светлой?".

Життя людини складається з причинно-наслідкової послідовності. Ви на власних помилках набралися життєвого досвіду. Зараз  переживаєте стан гармонії. Його тривалість залежатиме від вас, адже негативним подіям у житті передують такі ж негативні емоції та думки.


"Мені трішки за сорок років. П"ять років назад розлучився. Відтоді відчуваю зовнішні впливи, які звели нанівець мою чоловічу спроможність, підточують нервову систему, погано впливають на пам"ять, — ділиться Андрій із Києва. — Колишня дружина створила такі умови, що донька, якій зараз дев"ять років, не спілкується зі мною. "Я не хочу зраджувати маму", — пояснює вона".

Що стосується здоров"я, то його, пане Андрію, підточують порушення природного енергообміну та порча на зниження сексуальної функції. При штучних впливах на біоенергетику людини першою страждає нервова система. Розірвані шлюбні стосунки нерідко супроводжуються енергетичною помстою. Замовляють порчі на послаблення статевих можливостей та відштовхування протилежної статі, неуспіх у справах тощо. Усі ці впливи можна нейтралізувати з допомогою корекції біоенергоінформаційної системи. Знайдіть людину, яка це зробить, і ви почнете жити за власною програмою.

Що ж до дружини, яка психологічно впливає на доньку, то це свідчить про духовний рівень вашої обраниці. Як кажуть, бачили очі, що купували.

Зараз ви читаєте новину «Долі близнюків складаються по-різному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі