вівторок, 28 вересня 2010 02:45

До кінця року Віктор Янукович посвариться з друзями
6

Амурська тигриця Амба у вольєрі київського зоопарку гризе спиляне дерево. Коли її кличуть по імені, вона ричить. 25 вересня у зоопарку відсвяткували День тигра
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
Президент Віктор Янукович народився у рік Тигра. Друге півріччя 2010 року для нього буде дуже складним
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул може розраховувати на високі прибутки
Конституційний суддя Петро Стецюк ризикує втратити роботу
У віце-прем’єра з Євро-2012 Бориса Колеснікова через зайнятість можуть ускладнитися стосунки з родичами

У суботу в столичному зоопарку відсвяткували День тигра. Там доглядають за чотирма амурськими тиграми.

— Амбі та Тіші по 6 років, їх привезли з однієї з військових частин, — веде до чотирьох просторих вольєрів зоотехнік сектора великих кішок 34-річна Анна Гуріч. — Власник понад два роки судиться, аби повернути собі тварин. У нас вони дали приплід, Рену та Малиша. Тигренят наші кіпери (доглядальники тварин. — "ГПУ") вигодували штучно. Амба відмовилася від них одразу після пологів, навіть вилизувати не захотіла.

За кам"яною стіною внизу видно тигра, який повільно виходить із кімнати.

— Усі тигри — великі кішки. Тому в будь-якому віці вони грайливі. Малиш любить тягати в зубах колоду. А тоді кине її в басейн і пробує втопити. Надвечір завжди ту колоду до себе в кімнату несе.

У сусідньому вольєрі Рена відпочиває на поваленому дереві.

— Коли прибираємо вольєр, тигрів кличемо у перегонну залу. Коли вони повертаються, усе обнюхують. Помічають, навіть якщо сухі гілки в дерева обламали. Рені лишаємо корзинки зі старим одягом. Вона треться об нього, щоб власний запах залишити. А Малиш просто мітить усе, що пахне не ним. М"ясо ховаємо їм у пакети, замотуємо в тряпки. Інколи ховаємо за камінцями, у нірках, на дереві. Вони люблять шукати, полювати.

У рік Тигра, за східним гороскопом, народилися президент Віктор Янукович, віце-прем"єр з Євро-2012 Борис Колесніков, керівник служби міністра Кабміну Олександр Пінський, суддя Конституційного суду Петро Стецюк, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.

— Тигри різкі й запальні, — каже столичний астролог Наталя Пашківська, 43 роки. — Якщо їм щось не подобається, можуть встати й піти. У гіршому випадку — вдарити, покусати, розірвати. Якщо не отримують влади, залягають на дно. Коритися не люблять.

За зодіакальним гороскопом, 60-річний Віктор Янукович — Рак.

— "Тигрові Раки" ведуть сидячий спосіб життя. Цей рік для нього буде особливо важкий. Турбуватиме головний біль. Доведеться піджати хвоста і працювати як ніколи в житті. Але наступні два роки Тигри можуть тільки спати та їсти. Успіхи в роботі для них закінчаться у січні наступного року. Жодної справи не доведуть до кінця. Через це посваряться з друзями. Цей рік принесе зміни в особистому житті. Можливі розлучення, зав"язання нових стосунків.

Скорпіон Борис Колесніков, 47 років, не матиме вільної хвилини.

— Через нестачу вільного часу ускладняться проблеми з сім"єю. Розпочаті ним фінансові проекти дадуть успіх уже цього року.

48-річні керівник служби Кабміну Олександр Пінський та конституційний суддя Петро Стецюк народилися під знаком Діви.

— Їм краще утриматися від ділової активності. Можуть утратити роботу, бути переведені на нижчу посаду. Не варто зловживати алкоголем.

На Близнюка Олександра Вілкула, 36 років, очікує підвищення.

— Тигри-Близнюки — найбільші підлизи. Для себе цього року вони вилижуть усе, чого добивалися протягом життя. Працюватимуть без посередників. Отримуватимуть високі прибутки.





У Юлії Тимошенко може пропасти голос


Астролог Наталія Пашківська розповідає, з ким Тиграм варто дружити.

Найкращі стосунки складаються з Котами. У рік Кота народилися лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк і столичний мер Леонід Черновецький.

— Кіт перейде в залежність до Тигра. Вони — найліпші друзі, бо обоє з сімейства котячих. Об"єднаються в боротьбі зі Щурами та Мавпами. Цим обом знакам зодіаку рік видасться найризикованішим і найскрутнішим у житті.

У рік Щура народилася екс-прем"єр Юлія Тимошенко, 49 років.

— За гороскопом Юлія Володимирівна Стрілець. Усі її авантюри цього року закінчаться безуспішно. У неї часто болітиме горло, може пропасти голос. Раджу їй заглибитися у власні проблеми.

У рік Мавпи на світ з"явилися Володимир Литвин, 53 роки, Олег Тягнибок, 42 роки, та Олександр Мороз, 66 років.

— Мавпи вдають, що ладнають з усіма. Але насправді використовують усіх по повній. Справи, які починатимуть, можуть обернутися проти них. Не складатимуться стосунки з міліцією та податковою. Якщо відчувають за собою грішок, раджу засісти на дно.

Непогано почуватимуться Коні. Цей рік дасть їм наснаги. Доведуть до кінця давно розпочаті справи. Зможуть присвятити себе родині, багато подорожуватимуть. У важливі проекти не втручатимуться. Коні — вискочки. Їхнє затишшя не варто сприймати як фінал. Наприкінці року вони дадуть про себе знати.

У рік Коня народився екс-президент Віктор Ющенко, 56 років.
Анна УСІК

Зараз ви читаєте новину «До кінця року Віктор Янукович посвариться з друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі