четвер, 01 листопада 2007 16:53

До чоловіка прилипає негативна енергія

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У моїх дітей не складається життя, — пише пані Тетяна з Чернігівщини. — Здається, все є: й робота, й де жити, а життя — немає. Синові 31 рік. Прожив із жінкою вісім років, а дітей не було. І лікувалися, й до Києва їздили. Спочатку лікарі казали, що діти будуть, а потім — що в неї "по-жіночому" проблеми й дітей не буде. А син хоче дітей. Зараз він живе вже з іншою.

Дочці — 25 років. Закінчила технікум, пішла працювати. В неї  було багато залицяльників. Коли ж зібралася виходити заміж, хлопець її не захотів. Після цього мою дочку як підмінили. Вона була весела, компанійська, а зараз весь час удома. Каже, що всі вони не такі, як вона хоче, і що її ніби щось відвертає від них".

Шановна пані Тетяно, кожна людина має свою долю. От і у ваших дітей життєві випробування. Вирішувати їх треба у площині двох вимірів: матеріального і світу Тонких енергій. Тонкі енергії не фіксуються приладами. Їх відчувають лише люди зі здібностями бачення Тонкого світу. Ваш син і невістка пройшли всі медичні обстеження, але не зробили корекції біоенергоінформаційної системи. А вона знімає порчі, дає інформацію про те, чому така проблема виникла саме у ваших дітей.

Є випадки, коли за всіма показниками офіційної медицини людина здорова, а дітей Господь не дає. Наприклад, у пані Галини з Волині сім років не було дітей. Родина пройшла всі можливі обстеження — марно. Під час корекції біоенергоінформаційної системи Галини була знята програма родового прокляття — жорстоке поводження з дітьми. Тоді Галина з чоловіком усиновили хлопчика.  За два роки в них народилася дівчинка.

Коли зібралася виходити заміж, хлопець її не захотів

Що ж стосується вашої, пані Тетяно, дочки, то їй зроблено свідоме біоенерговтручання на відштовхування протилежної статі та самотність. Після цього люди стають замкнутими, постійно незадоволеними, втрачають емоційну рівновагу. Вагітні жінки через зруйновану біоенергоінформаційну систему можуть мати проблеми з перебігом вагітності та зі здоров"ям майбутньої дитини.

"Написати наполіг чоловік, — ділиться пані Ніна з Житомирщини. — Він — не п"яниця, любить дітей. Але все одно щось не так. Гроші, які заробляємо, ідуть, як кажуть, "за водою". Завести велике хазяйство не виходить. Чоловік працює на роботі нормально, а приходить додому — сили немає. А ще постійно переслідують  невдачі. Куди ми тільки не їздили до бабок! Усі говорили, що до мого чоловіка прилипає негативна енергія".

У нього рожеве біополе санітара-донора. Воно спалює негативну енергію, тобто вона до нього "прилипає". Люди з такими енергетичними функціями добропорядні, прагнуть злагоди, спокою. Але на поле зроблено свідомий біоенерговплив, запрограмований на проблеми в житті, на хронічну нестачу грошей. Як енергетичний образ ця порча виглядає так: великий гаманець із прорізаною діркою. Що б не поклали — все вилітає. Щоб змінити ситуацію та відновити природний енергообмін та життєву програму, треба відкорегувати біоенергоінформаційну систему вашого, пані Ніно, чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «До чоловіка прилипає негативна енергія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі