середа, 11 квітня 2007 15:59

До Андерсон повернувся перший чоловік

Рок-співак Томі Лі, 49 років, переїхав у помешкання 39-річної екс-дружини Памели Андерсон в Малібу, що в штаті Каліфорнія. Ударник групи "Мотлі Кру" каже, що він попросився пожити до колишньої дружини, доки в його будинку триватиме ремонт.

Томі не заперечував, аби там продовжував жити другий екс-чоловік Памели — Кід Рок, 36 років. Той після розлучення з Памелою теж ремонтує свій будинок у Санта-Барбарі, в якому не мешкав 4 роки. Однак Кід відмовився жити під одним дахом з Лі й переїхав до сестри. У будинку Памели лишилося чимало одягу Рока. Він не хоче його забирати, аби не зустрічатися з "негідником" — так Кід називає Томі. Кід Рок каже, що Томі використав ремонт, аби бути поближче до Памели.

— Я впевнений, що вони сплять разом, — сердиться Кід. — Памела сама мені про це казала.

Два місяці тому невідомий подзвонив Кіду на мобільник і сказав, що бачив його дружину з колишнім чоловіком у кафе каліфорнійського готелю. Кід навідався туди. Йому повідомили номер кімнати, де спинився Томі. Ревнивий чоловік вибив двері, але кімната була порожня.

Памела та Кід одружилися в липні 2006-го у Франції. У своєму розлученні з Памелою Кід звинувачує Томі. У Лі та Андерсон підростають двоє синів — 9-річний Брендон Томас і 8-річний Ділан Джаґґер.

Зараз ви читаєте новину «До Андерсон повернувся перший чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі