вівторок, 24 лютого 2009 16:48

Дмитро Шепєлєв мріє про власний вертоліт

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Телеведучий Дмитро Шепєлєв народився у Мінську, живе в Києві та Москві
Телеведучий Дмитро Шепєлєв народився у Мінську, живе в Києві та Москві

Телеведучий Дмитро Шепєлєв, 26 років, щороку наприкінці січня вирушає за кордон.

— У меня традиция: ехать как можно дальше на день рождения, — розповідає Дмитро Шепєлєв. Розмовляємо на ковзанці в льодовому клубі "Піонер", де чоловік бере участь у "Зірковому заїзді". — Не люблю ці застілля вдома, телефонні дзвінки. Останні два роки був у Відні й Парижі, а цього року їздив у Лісабон. Хотів поїхати на край світу, а давні римляни вірили, що край світу — це Португалія.

Відпочивав телеведучий із коханою дівчиною Марією.

— Подарувала мені картину, яку сама ж намалювала, — каже нехотя. — Вона не професійна художниця, просто подобається малювати. Зранку нам у номер принесли шампанське і торт з однією свічкою — подарунок від готелю. Потім ходили гуляти до океану. Вітер там такий сильний, що на нього можна спиною лягти. Хвилі п"ятиметрові, аж моторошно.

Каже, найбільше запам"ятався лісабонський ресторан "11".

— Замовив зелений салат. Принесли металеву тарілку, схожу на ті, що давали колись у дитячому садочку. На ній кілька листків салату, а решта 250 грамів — це крупно порізана цибуля. У салаті з морепродуктами в око крабу вставили бенгальський вогонь.

Дмитро Шепєлєв народився в Мінську. Школярем пішов працювати на телебачення. На українському "Новому каналі" був ведучим шоу "Зірка караоке" та "Фабрика зірок-2". Паралельно вів шоу "Можешь? Спой!" на російському "Першому каналі".

— Було важко жити на три міста, батьків по півроку не бачив. Добре, що Москва зустріла мене аплодисментами. Навіть славнозвісні московські затори не допікали. Пощастило з водієм, який уміло їх уникав.

Цікавлюся, яку машину має.

— Їжджу на "машині егоїста" — на "хонді", — сміється. — Хочу, щоб у гаражі стояв "порше". Але колись японський кінорежисер Такеші Кітано теж про нього мріяв. Коли розбагатів і купив, то за два дні викинув — не сподобалося. Тому мрію про власний вертоліт.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Шепєлєв мріє про власний вертоліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі