пʼятниця, 03 жовтня 2008 18:03

Дмитро Пастух спокусив тисячу дівчат

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Киянин Дмитро Пастух за п’ять хвилин познайомився зі студентками Лесею та Мариною на Контрактовій площі в столиці
Киянин Дмитро Пастух за п’ять хвилин познайомився зі студентками Лесею та Мариною на Контрактовій площі в столиці

"Якщо на вулиці стоятиме десятеро дівчат, сімох зваблю сходу", — розповідає 26-річний Дмитро Пастух на прізвисько Поєздатий. Він пікапер — зваблює жінок заради сексу. Чоловік учить на курсах у Києві, як це робити. Зустрічаємося з ним біля пам"ятника Сковороді на Контрактовій площі. Дмитро високий, у червоній сорочці та потертій чорній шкірянці. На шиї — великий корал на шкіряній шворці.

Каже, у школі взаємини з дівчатами не складалися.

— На другому курсі з КПІ відрахували, на пари не ходив і тоді наче прокинувся, — заходимо в ресторан. Дмитро у шибку оглядає себе в повний зріст. — Стрибнув із парашутом і записався на курси пікапу, нарешті переспав із дівчиною.Після того змінилося й моє життя. Став упевнений у собі — аж до нахальності. Нині відкриваю інтернет-магазин.

Пастух має два телефони — для бізнесу й особистого життя. Віддає перевагу дівчатам 18–26 років.

— Найтриваліші стосунки — п"ять місяців — мав із дівчиною, з якою познайомився по Інтернету. Вона 17-річна стриптизерка. Жили окремо, зустрічалися кілька разів на тиждень. Розійшлися, бо мені це набридло,  — кривиться. — Що не казав, вона погоджувалася. Навіть коли запропонував розійтися, відказала "давай".

Із дівчатами Дмитро знайомиться на вулиці.

Якщо дівчина скромна, і 150 гривень не шкода

— Ніколи не боявся, що відшиють. До одної в метро кажу: "О, ти теж тут!" Вона дивується: "А ми хіба знайомі?" — "Ні, — відповідаю, — але з радістю познайомлюся". Буває, купуються на трюки п"ятирічної давності: прошу набрати свій номер мобільного — ніби загубив телефон у сумці. Так отримую бажаний номер.

Говорить, за два роки познайомився із тисячею дівчат. Секс мав із 70. Одночасно зустрічається з п"ятьма. Усіх попереджає, що займається пікаперством. Але — після першого сексу.

— Тим, що "просто сподобалися", відправляю есемески: "Як доїхала?", "Дякую", "Цілую", — намагається перекричати музику. — Веду їх у кальян-бар "Гарем". Тих, хто "дуже сподобалися", запрошую в чайний клуб на площі Дружби народів. Слідкую, що замовляють, — проводжає поглядом блондинку біля сусіднього столу. — Якщо навмисне набирає багато, кажу: "Певно, добре заробляєш, якщо можеш собі таке дозволити". Але якщо дівчина скромна, і 150 гривень не шкода.

Іноді водить дівчат у страйкбольні клуби, де гравці стріляють одне в одного пластиковими кулями.

— Для баришень маю зайвий костюм у клубі, — Дмитро перестає цікавитися блондинкою — до жінки підходить кавалер. — Із одною мало не одружився. Якось гуляли парком, вона підбігла, обійняла: "Ти такий класний!" Я ледве не просльозився, — тре скроні долонями. Від чоловіка пахне олією з виноградних кісточок. — Сексу в нас довго не було. Якось пішли до друга в гості. Приятель зі своєю дівчиною закрився в кімнаті. Бачу, і їй того хочеться — закинула руки за голову, груди випнула. Але не взяв її, бо не хотів. А потім дізнався, що вона важко хвора, уявив себе біля лікарняного ліжка — і порвав із нею.

Цікавлюся, як звали дівчину. Дмитро червоніє — забувся.

— Якщо кохаюся без презерватива, разом здаємо аналізи, — додає. — Я з трьома друзями-пікаперами знімаю трикімнатну квартиру. Ми місяць експериментували: не одягали презервативи перед сексом і дивилися, як на це реагують дівчата. 60 відсотків були не проти. Я з такими не кохався.

Ідемо до метро. Дмитро вибирає з натовпу двох дівчат. За 5 хвилин спілкується з ними як давній знайомий. 20-річні студентки Леся та Марина кажуть, що хлопець поводився "надто нахабно".

— Познайомився із ними лише для фото, — зауважує Дмитро, коли відходимо вбік. — Ніколи не підійду до дівчини, яка сидить із пивом або лонгером чи курить. Та й кожен район має свій формат. Контрактова асоціюється з брудом. Краще знайомитися на Хрещатику або в галереях.

Запевняє, що займатиметься пікаперством, доки не знайде "нормальну дівчину".

— Батьки вже дістали, коли женюся. А толку? У мене менший брат женився, тепер із двома дітьми в них на шиї сидить.

1982, 3 квітня — Дмитро Пастух народився в Києві в родині бухгалтера, сім"я переїхала в м. Чемерівці на Хмельниччині

1999 — вступив до Київського політехнічного інституту на спеціальність аналітик комп"ютерних систем

2001 — відрахували за прогули, уперше почув про пікап, поновив навчання

2006 — пройшов тренінг із пікапу

2007 — викладає пікап

2008, вересень — познайомився із тисячною дівчиною

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Пастух спокусив тисячу дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі