понеділок, 08 жовтня 2007 14:57

Дмитро Коляденко смажив рибу для дівчат з гурту "Алібі"

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Хореограф Дмитро Коляденко перевдягався дев’ять разів. Каже, бувають дні, коли він робить це ще частіше
Хореограф Дмитро Коляденко перевдягався дев’ять разів. Каже, бувають дні, коли він робить це ще частіше

У неділю ввечері cтартувала українська "Фабрика зірок". Павільйони кіностудії "Фільм.Ю.Ей" на Троєщині перетворили на "зірковий будинок". На першому поверсі обладнали вітальню, кухню, спортзал, студію. На другому — дві спальні: чоловічу й жіночу. У помешканні розмістили 28 камер — скрізь, крім туалетів і душових.

Упродовж трьох місяців тут мешкатимуть вісім дівчат і стільки ж хлопців. Викладачі ліпитимуть із них зірок.

У вівторок у жіночій частині будинку оселилися "Міс Україна-Всесвіт 2006" Інна Цимбалюк, співачки Аня та Аліна Завальські. У чоловічій — хореограф Дмитро Коляденко, телеведучий Андрій Доманський, учасники "Камеді Клабу" Андрій Молочний та Антон Лірник. Їх замкнули в будинку на 36 годин.

О дев"ятій ранку на порозі нас зустрічає продюсер Алла Ліповецька.

— Жильцы не знают, что вы приедете, — запевняє. — Подождем, пока они умоются.

В апаратній десятеро режисерів на 12 екранах вибирають найцікавіші кадри для ефіру. На одному з моніторів 36-річний Дмитро Коляденко сидить на ліжку в самих трусах. Він щойно прокинувся.

Ліповецька просить одягти на ноги поліетиленові чоботи, щоб не бруднити підлогу. Мешканці будинку збираються у помаранчевій вітальні. На стінах — великі дзеркала, прозорі зі зворотного боку. Через них "фабрикантів" і знімають.

— Вы пришли на нас смотреть, как в зоопарке? — поправляє кучері 22-річна "Міс Україна-Всесвіт 2006" Інна Цимбалюк. Вона сидить поруч із Дмитром Коляденком. Між ними — велика шкіряна сумка хореографа з написом "Токіо, Герцогенаурах, Париж, Берлін".

Перед заселенням у "фабрикантів" забрали мобільні телефони та цигарки.

— Курити хочеться, аж вуха завертає, — скаржиться Коляденко. — Попросив пляшку вина на вечерю. Нам передали безалкогольне, бо тут сухий закон. А ще мені бракує магазинів, — показує свої широкі штани. — Одяг уже закінчується. Учора дев"ять разів перевдягався. Я це люблю.

Найбільший шок був, коли я побачив тут безкоштовний солярій, — голосно веде далі. — Засмагав і вночі, і зранку по кілька разів, як жмот. А ще тут увесь час яскраве світло. Я пішов у туалет уночі, а у вітальні лампи горять. Добре хоч багато дзеркал, можна собою милуватися.

Попросив пляшку вина до вечері. Передали безалкогольне

На кухні біля великого холодильника висить аркуш. На ньому — меню мешканців із написом: "Утверждать! Шеф-повар "Звезда" Дима Коляденко".

— Я готував сніданок, обід і вечерю, — пояснює хореограф. — Уперше в житті смажив рибу. Дівчата оцінили мене на десять балів. Ще готував суп із пельменями та овочевий салат. Я ж щойно повернувся з Норвегії. Там отримав безкоштовні уроки в кухаря, який готує для норвезького короля. От і подумав: "Колядеша, маєш можливість спробувати себе в кулінарії".

— Діма просто золотий чоловік, — долучається до розмови ведучий "Фабрики зірок" Андрій Доманський, 33 роки. — Навіть не знаю, яка жінка могла б його кинути.

— Я можу назвати їхні прізвища! — зіскакує з дивана Коляденко. — Одну я вчора чекав (колишню дружину Олену Коляденко, вона навчатиме танців учасників "Фабрики зірок". — "ГПУ"). Думав, буде вбивство у прямому ефірі. А замість неї прийшла Лілія Подкопаєва.

Мешканцям зіркового будинку дали три уроки. Олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва розповіла, як правильно харчуватися. Актор Віталій Борисюк, чоловік Ольги Сумської, дав урок лицедійства. Оперна співачка Олена Гребенюк навчала вокалу. Резидента "Камеді Клабу" Андрія Молочного вона вигнала.

— Я взяв із тарілки кілька пельменів, — пояснює Молочний. — Коли встав у хор, Гребенюк сказала: "Для вас урок закінчився, бо ви їли пельмені".

23-річну співачку Аню Завальську з дуету "Алібі" змусили переодягнутися просто на порозі. На ній була футболка з написом "Дольче і ґаббана".

— Я сприйняла це як жарт, — округлює очі співачка. — Наступного дня знову одягнула. Директор Льоша Семенов відвів мене у спортзал і там запитав: "Ти що, ненавидиш нас?". Я взяла з собою половину речей із брендами, а одягати не можу.

Адміністратор Євген приносить у вітальню картонну коробку з мобільними телефонами учасників. Ті з радісними криками кидаються до нього. Євген підходить до сестер Завальських.

— Не треба, ми телефони залишили вдома, — відмовляються вони.

Коляденко йде у спальню збирати речі. У неділю зірки мають поступитися місцем справжнім "фабрикантам". Дорогою Дмитро зізнається:

— Не хочу їхати звідси. Був би молодшим на 15 років, залишився б тут.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Коляденко смажив рибу для дівчат з гурту "Алібі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі