пʼятниця, 15 лютого 2008 17:36

Дмитро Дюжев одружився з Тетяною Зайцевою (ФОТО)
8

14 лютого 2008 року Дмитро Дюжев одружився із Тетяною Зайцевою
Фото: фото: TASS
2002-го Дюжев виконав роль Космоса у фільмі ”Бригада”
Андріана він зіграв у стрічці ”Мріяти — не шкідливо”, 2005 рік
Дюжев-Сергій у ”Подорожах із домашніми тваринами”, 2004 рік
Комедія ”Антидурь”, 2007 рік. Дюжев у ролі Віктора Вельмишева

Російський актор Дмитро Дюжев, 29 років, у День святого Валентина одружився з Тетяною Зайцевою. 14 лютого пару розписали у Грибоєдовському РАЦСі в Москві.

Через затори на дорогах до РАЦСу молодята запізнилися. Приїхали близько 15.00 двома лімузинами — чорним і білим. Дюжев був у чорному костюмі із червоним метеликом, Тетяна одягла білу сукню з хутряною шубкою.

Пара приховувала місце та дату весілля. Попри це на актора чекав натовп прихильників.

— Очень неприятно, что все об этом узнали, — скаржився Дмитро друзям.

Наречена дуже хвилювалася. Вона постійно крутила обручку на пальці.

— Танюша, не волнуйся, — шепотів їй на вухо Дюжев. — Ты же самая лучшая женщина в мире!

— Господи, вот и женился наш Дима, — жартома плакав у хустинку Павло Майков — друг і партнер нареченого по серіалу "Бригада". А потім заявив, що наступним одружиться він.

Привітати Дмитра прийшов і Володимир Удовиченко з "Бригади". А от їхнього партнера Сергія Безрукова у РАЦСі не було.

Після реєстрації шлюбу молодята з друзями поїхали на Красну площу та до собору Василя Блаженного. Потім компанія відправилася на банкет до ресторану "Метрополь".

Тетяна Зайцева працює в нафтовій компанії. Із Дмитром познайомилися півтора року тому на вечірці. Дюжев називав кохану "малышом" й освідчився торік у липні на сочинському фестивалі "Кінотавр". Про це він заявив усім під кінець фестивалю. Тоді Тетяна взяла місяць на роздуми.

Дмитро запросив на весілля свою бабусю — 76-річну Тамару Петрівну, яка живе в Астрахані. Та вона не змогла приїхати до Москви за станом здоров"я.

Батько актора Петро Дюжев учинив самогубство після того, як 1998-го від раку крові померла молодша донька — 12-річна Анастасія. Він був артистом Астраханського театру юного глядача, потім зайнявся бізнесом — відкрив кілька магазинів і барів. Мати Дмитра померла від серцевого нападу за рік після чоловіка.

Позаторік Дмитро зіграв одну з головних ролей у стрічці  "Острів". Відразу з"явилися чутки, що він збирається піти до монастиря. В інтерв"ю актор каже, що дуже релігійний. Він не п"є та не палить, кілька разів на рік здійснює паломництво до монастиря в Рязанській області. І збирається подарувати бізнес, що перейшов йому у спадок від батька, церкві.

Дмитро Дюжев знявся в понад 10 фільмах. Славу йому принесла роль Космоса в серіалі "Бригада" 2002 року. Також він зіграв Вольфа Бромберга в серіалі "Сонька Золота Ручка", фотографа Петю — у "Світських хроніках", агента ФСБ у серіалі "Батьківщина чекає".


Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дюжев одружився з Тетяною Зайцевою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі