середа, 07 березня 2007 17:52

Дитина уві сні — до новин чи прибутку

 

"Неодноразово сниться моя стара квартира. Відчиняю в під"їзді двері й бачу: в садку на лавці сидить подружка. На небі погані хмари, здіймається ураган. Кажу подрузі тікати геть. Далі бачу покійну сусідку, котра стоїть на клумбі й порпається в землі. А земля така чорна. Уже урагану наче нема, на подвір"ї якась дитина. Беру її на руки, а біля нас пробігає злий рудий пес.

Алла Доценко, м. Немирів Вінницької обл."

Сон тривожний, навіює смуток. Може віщувати погіршення погоди, неприємності, пов"язані зі здоров"ям. Це стосується старших за віком людей. Молодшим натякає на потребу любові,  якісь клопоти. А може, це — страх перед невідомим.


"Сняться після сорока днів смерті мого чоловіка у великій кімнаті столи — штук вісім. За кожним сидить людина. Поміж столами теж стоять, ходять люди. Стрімко заходить мій чоловік, щось говорить людям. Видно, що він — старший. Є відчуття, що вирішують мою долю. Картина розмита, без освітлення, як у передзахідний час. Прокидаючись, бачу перед очима в повітрі сім цифр. Запам"ятала їх. Подумала, що то був якийсь важливий номер телефону. Подзвонила. Відповів якийсь чоловік із нотками керівника в голосі: "Вам потрібна допомога?" "Так, давайте зустрінемося". Але зустріч не відбулася. Він знав, що я пенсіонерка. А потім я цифри забула. Може, не мені, а цьому чоловікові була потрібна моя допомога?

З.І.Періна, м. Ірпінь Київської обл."

Жінка після смерті чоловіка почувається беззахисною, потребує підтримки від родичів, сусідів, знайомих і незнайомих. Усе це й з"являється у снах. Останній акорд сну засвідчує, що найтяжчі переживання минулися. Ви думаєте про інших, готові їм допомагати.

"Уранці наснився страшний сон. Наче мого внука на брудній ґрунтовій дорозі переїхала машина. Зараз йому одинадцять років, а уві сні було десь чотири. Я його кличу, але від онука залишилася тільки куртка рожева та великі червоні місця крові.

Н.Сахно, Полтавська обл."

Дитина вві сні пов"язана з материнським інстинктом. Вона може засвідчувати народження чогось нового, "смерть" якихось почуттів чи завершення справи. Звідси — певний елемент агресії, невдоволення. Ще з образом дитини пов"язують не тільки неприємності, а й здивування, новини, прибуток. Рожевий та червоний кольори можуть натякати на любов і потребу зміцнення родинних взаємин.

Зараз ви читаєте новину «Дитина уві сні — до новин чи прибутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі