вівторок, 21 жовтня 2008 15:59

Діана Дорожкіна одягне "Міс Московія"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На вечірці у столичному Пінчук Арт Центрі (зліва направо) бас-гітарист гурту ”Друга ріка” Віктор Скуратовський, актор Остап Ступка, телеведучий Анатолій Борсюк та режисер Віктор Придувалов
На вечірці у столичному Пінчук Арт Центрі (зліва направо) бас-гітарист гурту ”Друга ріка” Віктор Скуратовський, актор Остап Ступка, телеведучий Анатолій Борсюк та режисер Віктор Придувалов

У столичному Sky Art Cafe вивісили 13 знімків, які зробив фотограф Тарас Маляревич. На фото — зірки шоу-бізнесу Діана Дорожкіна, Ольга Навроцька, Тетяна Земськова, Олена Ворожбит, Лілія Ребрик, Римма Зюбіна, учасники гурту "Друга ріка" демонструють білі зуби. За два тижні до зйомок вони погодилися користуватися відбілювальною пастою Вlend-a-Med.

Хлопці в оксамитових костюмах. Вручають кожному відвідувачеві пакунок із зубною пастою та із пастою для курців і кавоманів. Вони повторюють рухи гостей — фотографів, зірок, офіціанток, беззвучно сміються. Вздовж зали на стінах висять великі світлини, прикриті білою тканиною. З-під неї виглядає з десяток маленьких фото, які надали зірки. На знімках вони на відпочинку, з дітьми, родичами, друзями.

До зали заходить дизайнерка Діана Дорожкіна, 42 роки, в супроводі високого чоловіка у шкірянці. Біля фуршетного столика вона помічає знайому, махає їй рукою. Це телеведуча Світлана Леонтьєва, 41 рік. Запитує у Дорожкіної, коли можна прийти й замовити щось із нової колекції.

— Ой, Светочка, я на выходные еду в Москву, на меня навесили конкурс "Мисс Московия", — відповідає дизайнерка. — Як тільки з ним розберусь, одразу тобі подзвоню.

— Не поспішай, бо я збираюся на тиждень у Дубаї, — відказує Леонтьєва. — Так хочеться подолати осінню депресію, та й робота затягнула… У Дубаї на моє ім"я вже замовлений номер на двох.

Схожий, тільки зуби на фото біліші

Дорожкіна перепрошує, каже, що відійде на хвилинку. Супутник Сергій помічає, що жінка зникла, починає шукати її. На середину зали виходить танцювальна пара, виконує танго. Хлопці з білими обличчями знімають із фотокарток тканину. Гості аплодують.

До актриси Молодого театру Римми Зюбіної, яка тримає в руках келих із червоним вином, підходить молода білявка.

— Риммочка, я ваша давня шанувальниця, ви чудово вийшли на фото, — каже.

Зюбіна махає рукою. Розповідає, що на фотосесію до Маляревича потрапила з потяга.

— Усміхатися, бо треба, давно звикла, як і вставати о сьомій ранку, а потім спати на ногах. Буває, після роботи доводиться лягати о четвертій ранку, а о 7.00 маю встати, відряджати сина до школи. За себе на цьому фото я вдячна гримерші Тані. Вона мене зробила такою класною — нічого зайвого.

Артистка обіцяє дістати шанувальниці квиток на свою виставу. Та радісно сплескує долонями й дякує.

Бас-гітарист гурту "Друга ріка" Віктор Скуратовський крутиться біля власної фотокартки. Допитується у глядачів, чи схожий він на себе.

— Схожий, тільки зуби на фото біліші, — відповідають йому.

Вечір закінчується о 22.00. На виході кожному дарують по білій троянді.

Зараз ви читаєте новину «Діана Дорожкіна одягне "Міс Московія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі