понеділок, 09 квітня 2007 15:18

Ді Капріо збирається одружитися

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, 32 роки, планує одружитись із 25-річною ізраїльтянкою Бар Рафаелі. Протягом тижня пара відпочивала в Ізраїлі в будинку батьків дівчини. Цього вистачило, аби Леонардо запропонував руку і серце.

Рафаель погодилась, і молоді одразу відсвяткували заручини. На вечірці були лише вони та батьки дівчини. Ді Капріо подарував нареченій золоту обручку з діамантом. Мати Рафаель спекла двоярусний торт. Очікують, що весілля відбудеться 3 червня в Ізраїлі. Пара вже розсилає запрошення. Папараці сфотографували Бар у модних бутиках Парижа, де вона приміряла весільні сукні. Та наречена Ді Капріо занепокоєна зйомками коханого у фільмі "Дорога революції" за романом Річарда Йєтса. Кохану Леонардо в стрічці має зіграти Кейт Вінслет, з якою Леонардо вже знявся в "Тітаніку". Бар ревнує Ді Капріо до 32-річної англійки і просила його відмовитися від ролі.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо збирається одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі