вівторок, 02 листопада 2010 02:45

Денис Повалій ховав пампушки від сина Павліка

Автор: фото: Андрій Шматов
  Співак Денис Повалій з подругою Анастасією
Співак Денис Повалій з подругою Анастасією

Син Таїсії Повалій 27-річний Денис вилетів із телевізійного шоу "Х-фактор". У столичне кафе "7 п'ятниць" приходить із 21-річною Анастасією. Сідаємо в залі для некурців.

— Із Настею познайомилися три дні тому в інтернеті. Не знаю, які стосунки в нас складуться. То неправда, що я гей. Сказав це заради піару. Я нормальний хлопець, — оглядає дівчину. Та кокетливо сміється.

Замовляють глінтвейн.

— Співати хочу з дитинства. На шоу "Україна має талант" мама не пустила: "Хочеш співати на одній сцені з людьми такого рангу, будь ласка, йди позорь фамілію". Дратує, коли мені кажуть, що Таїсія Повалій проштовхує свого бездарного синочка. Музика — моє покликання. Не покину співати, навіть якщо на мій перший концерт прийде п'ятеро людей, і ті закидають мене яйцями. Після Нового року даватиму свої концерти. Організатори навіть задумуються, кого кликати — Таю чи Дениса? Обиратимуть Таю, бо Денис для них буде дорогуватий.

Денис працює над записом першого англомовного альбому. Збирається брати участь у відбірковому турі на Євробачення-2011.

У програмі "Х-фактор" співав у дуеті з сином Віктора Павліка 26-річним Олександром, який залишився в програмі.

— Жили уп'ятьох в одній кімнаті, через це не висипався. Кожного ранку о сьомій підйом. Прокидаюся ще такий нераздупльоний, а Саша вже душ прийняв, поснідав, подомовлявся з дівчатами — одна йому костюм прасує, інша мейк-ап робить. Він завжди умудрявся з'їсти мою пампушку! Сідаю снідати, дивлюся — нема вже! Доводилося для себе ховати.

Каже, з Павліком одразу знайшли спільну мову.

— У нас схожі прізвища — Павлік–Повалій. Кажу йому, давай зробимо гурт "Дабл-пі" чи "Попа". Не сподобалося, що нас об'єднали не тому, що ми дійсно різні, а тому, що ми діти зірок. Говорили, що наш дует можна назвати "Богатые тоже плачут". А ми не мажори. Ми просто робимо музику.

Денис за освітою спеціаліст із міжнародних відносин. За професією не працює.

— У нас удома завжди було багато техніки. Коли мама йшла на роботу, я, щоб ніхто не бачив, брав мікрофон і записував свої пісні. Коли батьки ще не розлучилися, тато (перший чоловік Таїсії Повалій Володимир. — "ГПУ") вчив мене аранжуванню. Зараз його критика цінніша за мамину. Мама все більше в попсу йде. Вони з Ігорем (другий чоловік Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута) мислять категоріями "продається" — "не продається". Ігор підкупляє мене. Веде в дорогий магазин, купує джинси, які я б ніколи собі не купив. Можна придбати такі самі, але набагато дешевше.

Батько Володимир Повалій, 52 роки, працює аранжувальником у президентському оркестрі, грає на клавішних.

— Зараз у тата з'явилася нова молода дружина Юля. Їй 36 років. Мама з ним узагалі не спілкується. Коли йому виповнювалось 50, кажу їй, щоб есемеску йому відправила. А вона: "Не хочу, мне неудобно, там Юля".

Зараз ви читаєте новину «Денис Повалій ховав пампушки від сина Павліка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі