пʼятниця, 04 вересня 2009 07:36

День смерті визначається при народженні

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Із болю і відчаю кидалася по бабках, у церквах наймала молебні і до ворожок ходила. Але жодна не сказала, що мої діти вийдуть колись заміж і народять дітей, — пише листа в "ГПУ" 55-річна Людмила з міста Бершадь на Вінниччині. — Мої батьки прожили в парі 55 років, чоловікові — 45, правнуків не дочекалися. Старшій доньці 33 роки, молодшій — 27. Живуть і працюють у Києві. Ні з ким не зустрічаються. Чи на моїх дітях родове прокляття?"

Київський цілитель Юрій Козлов, 44 роки, довго розглядає знімки доньок Людмили.

— Вінця безшлюбності на них немає, інакше жоден хлопець до них навіть не підійшов би. Але в Україні на чотири жінки припадає один чоловік, а в Києві — ще менше. Багато дівчат їде у столицю шукати женихів-мільйонерів. Нещодавно одна пацієнтка так і сказала мені: "Я вийду в тапочках по хліб, а він візьме мене на руки і понесе". А такого не буває. Чоловіки теж хочуть гарних жінок, а не лише жінки — гарних чоловіків. Жінки після 30 років заміж уже й не хочуть. Бо звикли жити самі, а з іншого боку, зараз багато розлучень. Якщо всі подруги розлучені, то навіщо самій заміж виходити? Ще часто дівчатам подобаються чистенькі і вигладжені чоловіки. Але всі вони жонаті. А ви візьміть собі холостяка із розшнурованими черевиками, обірваним ґудзиком, але щоб у нього душа була. Помити і вигладити не важко.


— П"ять років тому від раку помер мій батько Олександр Васильович. Мав 67 років, — пише 35-річна Юлія із Сумщини. — А тепер у такому ж віці захворіла на рак моя мама Наталя Василівна. Операція не дала результатів, стан погіршується. Де захована причина хвороби моїх батьків: вік, екологія чи "добрі люди"?

Я вийду в тапочках по хліб, а він візьме мене на руки і понесе

— Рак — це наслідок якоїсь хвороби. У кожної людини в організмі щосекунди з"являється ракова клітина. Але організм її визначає як чужорідну і знищує. Як можна захворіти на рак? Ось іде людина через дорогу, забібікала машина перед нею, запищали гальма — переляк і моментальна втрата енергії. У цю ж секунду програма захисту зникла, організм не визначив клітину як чужорідну і почав її годувати. Нещодавно вчені розгадали секрет здоров"я найздоровішої нації на планеті — японців. Виявляється, сенс їхнього життя — гарно померти. Тому стримані японці не витрачають енергію в екстремальних ситуаціях. А в матері Юлії вийшло навпаки. Вона витрачала купу енергії, переживала за хворого чоловіка, ось і сама захворіла. А операцію ви робили даремно. Хіміотерапія вбиває організм. Спробуйте народні методи. Або поїдьте на море, відпочиньте, звільніться від переживань. У мене є знайомий, якому поставили діагноз "третя ступінь раку шлунка". Він працював професором, завжди переживав. Коли виявили хворобу, кинув роботу і перебрався жити до лісу. У маленькій хатинці, без телевізора провів рік і повернувся здоровим.

— Сина вбили в Москві рік і чотири місяці тому, а ми досі не знаємо як. Ця фотографія була з ним під час убивства, — просить з"ясувати причину смерті Галина з Хмельниччини.

— А що зміниться у вашому житті, якщо дізнаєтеся причину смерті сина? Ісус Христос казав: "Нехай мертві займаються мертвими, а живі — живими". Якщо він помер чи його вбили, то це був його день смерті. У кожної людини він є. Коли народжуємося, нам автоматично визначається день, коли відійдемо. І ніхто не може цього змінити. Буває так, що людина впаде з дев"ятого поверху — і жива, а інша на рівній дорозі спіткнеться — і труп. Галино, зірвете собі нерви, а все одно сину не допоможете. Він пройшов свій шлях, виконав призначення, і Бог забрав його до себе. Прокляття на ньому немає. Живіть собі спокійно далі, приносьте користь людям.

Зараз ви читаєте новину «День смерті визначається при народженні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі