середа, 01 вересня 2010 00:00

Даїшник оштрафував зірку "Плейбоя"

Автор: фото з сайта www.oksi.com.ua
  Знімки співачки Оксі були опубліковані в серпневому номері українського ”Плейбоя”
Знімки співачки Оксі були опубліковані в серпневому номері українського ”Плейбоя”

29 серпня близько десятої ранку на перехресті вінницьких вулиць Соборної та Хлібної інспектор Державтоінспекції Віталій Варбаца зупинив чорний "Хаммер Н2".

— Водій проігнорував знак, що вулицею рух заборонений, — розказує. — Я зразу звернув увагу на той джип. У нього номерні знаки "OKSI" сердечком, по боках надписи рожевим.

Це було авто співачки Оксі (справжнє ім"я Оксана Бурлака, 27 років. — "ГПУ"). У серпневому випуску журналу "Плейбой" її фото надрукували на обкладинці, а всередині опублікували відверту фотосесію.

Говорити з міліціонером із "хаммера" вийшов водій 23-річний Євген Малий.

— Виправдовувався, що везе відому співачку. А мені її ім"я ні про що не говорить. Хто вона така? Той здивувався, що я не знаю. Вона ж зірка "Плейбоя", — продовжує інспектор. — А мені хоть Мерлін Монро! Порушили правила, то платіть штраф. Виписав йому мінімальний — 255 гривень. Водій не прирікався, вони в Київ поспішали. Із салону Оксі не виходила.

На даху чорного "хаммера" встановлений гранатомет

У Вінницю співачка приїхала напередодні. Її запросили в журі всеукраїнського конкурсу "Плейбой". Зараз триває відбірковий тур по містах країни. У Вінниці його провели в комплексі "Феріде плаза". При закладі працює найдорожчий у місті 5-зірковий готель. Оксі безкоштовно виділили президентський-"люкс" за 3500 грн за добу.

У Оксани Бурлаки є ще чорний "Хаммер Н3". На його даху встановлений гранатомет АГФ-17, прикрашений стразами.

— От цю машину міліціонери зупиняють часто. Питають, чи маємо дозвіл на зброю, чи вона бойова. Всі дозволи є, у гранатомета зрізане дуло, — каже прес-секретар співачки 28-річний Олексій Радчук.

Зараз ви читаєте новину «Даїшник оштрафував зірку "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі