пʼятниця, 18 липня 2008 17:04

Даша Астаф"єва зніматиметься для американського "Плейбою" (ФОТО)

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Співачка Даша Астаф’єва двічі ставала ”дівчиною року” українського видання чоловічого журналу ”Плейбой”
Співачка Даша Астаф’єва двічі ставала ”дівчиною року” українського видання чоловічого журналу ”Плейбой”

Учасниця вітчизняного гурту "НікітА" 23-річна Даша Астаф"єва наступного тижня їде до Америки. Її запросили на зйомки для чоловічого журналу "Плейбой". Даша тиждень житиме в особняку головного редактора видання Х"ю Хефнера. Зніматиметься в його реаліті-шоу "Girls Next Door". Астаф"єва спробує вибороти звання "Дівчина року", яку обиратимуть із нагоди 55-річчя "Плейбою". Раніше двічі перемагала у цій номінації українського видання журналу.

— Знятися в "Плейбої" — це мрія мого життя, — захоплено каже Астаф"єва. На прес-конференцію за кілька днів до від"їзду вона прийшла із 34-річним Владом Фісуном, головним редактором українського "Плейбою". Поруч за стіл сідає партнерка Астаф"євої, учасниця групи "НікітА" 22-річна Юлія Кавтарадзе. Продюсерові гурту Юрієві Нікітіну приписували роман із Астаф"євою.

— У грудні ми зробили Дашину фотосесію на острові Крит, — розповідає Влад Фісун. — Її передрукували 15 видань "Плейбою" в усьому світі. Знімки потрапили й до американської штаб-квартири журналу. У червні Дашу запросили на зйомки. Вона першою з українок з"явиться на сторінках американського "Плейбою".

Гонорар Астаф"євої за зйомки не розголошують. За контрактом, вона не має права зніматися оголеною для інших видань протягом двох років. Раніше  фотографувалася голою, танцювала стриптиз. На телеканалі "М1" Даша веде погоду в купальнику.

Астаф"єва каже, що повезе до Америки п"ять валіз одягу. Стиліст Юрій Жуйков порадив їй носити плаття без білизни. Для Х"ю Хефнера модель готує подарунок — українську вишиванку.

— На Хефнера в мене особливі плани, — інтригує співачка. — Було б непогано захомутати цього чоловіка, привезти його в Україну. Те, що йому 82 роки, мене не бентежить. Х"ю завжди подобався мені як чоловік. Хоч він, кажуть, більше полюбляє білявок.

Запевняє, що близькі люди її завжди підтримують.

— До першої фотосесії для "Плейбою" моя мама поставилася спокійно, — опускає очі. — А після другої заявила, що теж не проти знятися оголеною. У неї чудове, підтягнуте тіло. А хлопця в мене немає, — продовжує. — Нещодавно ми розійшлися. Він намагався вказувати мені, що та як робити — а зі мною так не можна. Добре, що наші стосунки тільки починалися, я не встигла до них звикнути.

Даша встає з-за столу. Юлія Кавтарадзе розстібає ґудзика на її піджаку.  Астаф"єва скидає одяг. В одних штанах крутиться на всі боки.

— Найкрасивіше, що Бог дав людині, — це оголене тіло, — запевняє Астаф"єва. — Я його не приховую, бо мені нічого соромитися. Люблю все, що стосується голих тіл, маю колекцію фотографій.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва зніматиметься для американського "Плейбою" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі