середа, 05 серпня 2009 08:23

Даша Астаф"єва пере у тазику білих цуциків
6

Фото ”Банний день” зроблено 2008 року. Модель американського журналу ”Плейбой” Даша Астаф’єва позує із песиком Чітою
Фото: фото з сайту www.photosight.ru
На виставку київського фотографа Олени Черненко (праворуч) у столичному ресторані ”Панорама” модель Даша Астаф’єва спізнилася на півгодини. Принесла букет ромашок
На фотоколажі ”Кареніна” Даша Астаф’єва поклала голову на рейки перед іграшковим потягом
На фотоколажі ”Сіамські близнюки” оголені співачки Даша Астаф’єва та Юлія Кавтарадзе (праворуч) зрослися ногами. Даша читає Біблію, Юля тримає у руці червоне яблуко
Травесті Монро цілувала фотоколаж Даші Астаф’євої в образі черниці

— Я не лесбіянка. Знімаю Астаф"єву, бо вона мені дуже подобається. Чоловіків не фотографую, бо вважаю жіноче тіло красивішим, — каже столична фотохудожниця 24-річна Кассандра, справжнє ім"я Олена Черненко. У столичному ресторані "Панорама" вона вивісила десяток фото моделі "Плейбоя" 23-річної Даші Астаф"євої.

— Комітету з етики й моралі може не сподобатися моя виставка. Голі тіла зараз заборонено фотографувати і виставляти напоказ, — Кассандра у двох коротких білих сарафанах, одягнених один поверх одного. Зупиняється біля портрета Астаф"євої, яка пере у тазику білих цуциків. Підтягує білі гольфи до колін. Просить у бармена шматок лайму. Кладе його на язик: "Простудилася, горло болить".

Травесті Монро, 31 рік, (киянин Олександр) розглядає портрет Астаф"євої в образі черниці.

— Надо голую Дашу повесить на холодильник, — міркує. — Когда захочется кушать, полезу в холодильник, увижу Дашу и скажу себе: "Нет, стоп! Ты должна быть такой же стройной".

Солістки гурту "НікітА" Даша Астаф"єва та 26-річна Юлія Кавтарадзе тримають букети білих ромашок і рожевих троянд. На одному із фотопортретів вони зрослися ногами. Даша сидячи читає Біблію. Юлія у лівій руці тримає яблуко.

— З Касандрою ми познайомилися через Інтернет кілька років тому. Зідзвонилися, вирішили зустрітися в Києві. Коли побачила її, подумала: "Якась трохи дивна дівчина". На першу фотосесію я приїхала не в гуморі. Лєна зробила кілька фоток, а я навіть їх не дивилася. Через тиждень в Інтернеті бачу свою фотку: сиджу за столом із заплющеними очима, по щоці стікає сльоза. І підпис: "Ничего не слышу, ничего не вижу, ничего никому не скажу". З Кассандрою легко працювати. Вона не просить розплющити ширше очі, зробити великими вії чи привідкрити губи. Лєна фотографує мене такою, якою я є, — Даша обіймає Кассандру. — Хоть редко встречаемся, но всегда искренне и откровенно изливаем друг другу душу.

Астаф"єва у білій блузі з глибоким декольте. Фотографи знімають її груди зверху, стають навшпиньки.

— У нас мало фотографів, які можуть робити сексуальність жінки красиво і звабливо. Мій оголений образ — це не нарошна вульгарна сексуальність. Це красивий, естетичний секс.

Кассандра обіцяє зробити виставку фотопортретів співаків Ірини Білик, Тіни Кароль, Ані Лорак, Андрія Данилка. Усі артисти на фото будуть одягнутими. Біля виходу дівчата роздають поштові листівки з фотографіями Кассандри. Просять ними проголосувати за фотографа. Усі відвідувачі кидають листівки до прозорої урни з написом "Так".



Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф"єва пере у тазику білих цуциків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі