понеділок, 21 квітня 2008 14:25

Чурикова потрапила в реанімацію

Автор: фото: ІТАР-ТАСС
  Інна Чурикова з сином, актором Іваном Панфіловим
Інна Чурикова з сином, актором Іваном Панфіловим

У четвер, 17 квітня, російську актрису Інну Чурикову, 65 років, доправили до реанімаційного відділення однієї з московських лікарень.

Жінку привезла бригада "швидкої" о четвертій дня. На думку лікарів, у акторки стався інсульт. Чурикову помістили в нейрореанімацію та призначили обстеження. За його результатами припишуть курс лікування.

Торік у вересні Чурикова потрапила в аварію. Її збила машина "рено" навпроти власного будинку, коли жінка прямувала до супермаркету. Ударом Інну Михайлівну кинуло на капот. Коли автівка загальмувала, жінка впала. Тоді актриса отримала кілька незначних травм. Казала, що почувається "більш-менш нормально".

Інна Чурикова має звання народної артистки СРСР. Вона грає в театрі "Ленком". Знялася у кількох десятках фільмів та серіалів. Найвідоміші з них: "Я шагаю по Москве", "Московская сага", "Ширли-Мырли", "Стряпуха", "Васса", "Начало", "Идиот".

Зараз ви читаєте новину «Чурикова потрапила в реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі