неділя, 12 серпня 2007 15:03

Чоловікові Лопес заборонили публікувати спогади

  Дженіфер Лопес і Оджані Ноа прожили разом 11 місяців
Дженіфер Лопес і Оджані Ноа прожили разом 11 місяців

Латиноамериканська співачка і кіноактриса Дженіфер Лопес, 37 років, відсудила у першого чоловіка, офіціанта Оджані Ноа, $545 тис. Ноа написав книжку про пікантні подробиці їхнього сімейного життя і збирався видати її.

2006 року Оджані вимагав від співачки $5 млн за свою відмову оприлюднювати мемуари. Тоді вона подала на нього в суд. У квітні 2007-го суд виніс рішення на користь Дженіфер. Оджані зобов"язали виплатити $200 тис. моральної компенсації і ще $345 тис. — на покриття судових витрат. 8 серпня адвокати Лопес звернулися до Верховного суду США з проханням підтвердити це.

Якщо Верховний суд США залишить його в силі, екс-чоловікові Лопес, крім грошової виплати, доведеться віддати співачці чернетки невиданої книги. Ноа також зобов"язали утриматися від образливих слів на адресу колишньої дружини.

Лопес і Оджані одружилися у лютому 1997-го. Пара прожила разом 11 місяців. У книзі Ноа написав, що Дженіфер неодноразово зраджувала його зі співаком Марком Ентоні.

Після розлучення з Ноа  та наступним обранцем Лопес — танцівником Крісом Джаддою 2004-го Ентоні став третім чоловіком акторки. Від жодного з трьох шлюбів у Лопес немає дітей.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові Лопес заборонили публікувати спогади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі