четвер, 04 жовтня 2007 18:00

Чоловік вступив у наговорену воду

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мій чоловік дуже хворіє, — пише пані Валентина з Полтавщини. — Це почалося три роки тому. В нього з"явилася сильна слабкість, сонливість, дуже боліли ліві нога й рука. У лікарні довго не могли поставити діагноз. Із часом вирішили, що це — розсіяний склероз. Ми були в монастирі, їздили по цілителях. Усі кажуть, що на чоловіка навели порчу. Крім того, шкереберть пішло все життя: гроші не затримуються, він не може знайти роботи. Усі лише обіцяють. Чи справді нам навели порчу?"

Це справді так. Пані Валентино, у вашого чоловіка порушено дві головні функції біоенергоінформаційної системи: енергообмін та життєва програма. Крім того, він вступив лівою ногою в наговорену воду. Негативна енергія розповсюджується поступово. У вашому випадку спочатку ліва сторона, а потім — все тіло. Ця енергія руйнує життєдіяльність організму, який сигналізує відчуттям болю. Паралельно виникають проблеми в різних сферах життя. Чим довше не знімати порчі, тим повільніше і важче після них людина відновлюватиме здоров"я й повертатиметься до життєвого успіху.


Аналогічні проблеми в киянки Надії. "Минуло понад 10 років, як померла моя мати, — ділиться жінка в листі до редакції. — Відтоді мене не полишає безсилля. Живу, пересилюючи себе. У мене важкі ноги, ніби гирі прив"язані до них. Нові діагнози по гінекології, головні болі, проблеми у всьому. Особливо погано стає, коли приїжджаю в село обробляти мамин город та облаштовувати подвір"я".

Пані Надіє, у вас, так само, як і в чоловіка пані Валентини, порушений енергообмін. Це сталося внаслідок низки програмних порч: на хвороби взагалі та конкретно на біль у суглобах і головний біль, на жіночі хвороби. Коли ви приїжджаєте в село, отримуєте додаткову дозу негативної енергії від закопаних на городі предметів, розлитих та посипаних там речовин.

Сергій постійно відчуває, ніби має горба

Крім того, вода, якою обмивали вашу покійну матір, була вилита на подвір"ї біля будинку. Всі, хто ступає на те місце, також беруть на себе негативну енергію. Вам необхідно не лише відновити біоенергоінформаційну систему, але й енергетично почистити будинок і подвір"я. У цьому може допомогти священик.


Пан Сергій звернувся з приводу постійного роздратування, втоми та різних життєвих проблем. Під час корекції його біоенергоінформаційної системи було нейтралізовано низку порч — на проблеми в житті, хвороби, нестачу грошей тощо. Під час сеансу чоловік поскаржився: скільки себе пам"ятає, постійно відчуває, ніби має горба. З"ясувалося, що до спини Сергія була причеплена енергетична структура у вигляді великого рюкзака, в який збиралася негативна енергія від його емоцій та думок. Чим більше чоловік дратувався, гнівався, погано думав, тим важчим був рюкзак.

При знятті порчі отримуємо інформацію про її походження. Так сталося і в цьому випадку.

Якось Сергій гуляв із товаришами. Зустрів горбатого старого чоловіка в капелюсі-циліндрі та довгому чорному плащі. Хлопці почали дражнити каліку, кидали в нього каміння. Саме після тієї зустрічі Сергій "відчув" горб на спині. Багато років це відчуття не покидає його.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вступив у наговорену воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі